Lieke-Martens-Wereldvoetballer-sexy

Lieke Martens Wereldvoetbalster van het Jaar!

Jaja, we zijn een Wereldvoetballer van het Jaar rijker! En die eer is aan Lieke Martens. Zij werd door de FIFA tijdens The Best FIFA Football Awards uitgeroepen tot de beste speelster van de wereld. Ze troefde hiermee Amerikaanse middenvelder Carli Lloyd en de Venezolaanse spits Deyna Castellanos af. Maar nu we deze zakelijke nieuwsfeiten hebben afgehandeld, kunnen we losgaan, WANT ZE DOET HET!!

Nederland was al verliefd op haar door haar voorkomen, uitstekende prestaties en het winnen van het EK, maar wat is dit lekker! Het maakt haar droomjaar (ook al een transfer naar Barcelona en Europees voetbalster het van het Jaar) helemaal compleet. Enige minpuntje is dat Lieke Martens zelf de prijs niet kon ophalen. Zij is zich met het Nederlands elftal aan het voorbereiden op het kwalificatieduel tegen Noorwegen.

Sarina Wiegman

Martens is trouwens niet de enige Nederlandse die in de schijnwerpers staat. Ook coach Sarina Wiegman viel in de prijzen door de titel van Beste Coach op te eisen. Dat werd op deze wijze gevierd:


Droomvrouw

Oké, het is zo langzamerhand bekend dat Vrijmibro fan is van Lieke Martens, maar geef ons eens ongelijk. Ze kan goed voetballen, is meer dan succesvol en is ook nog eens bijzonder knap. Maakt dat haar een droomvrouw? Waarschijnlijk wel. We lieten al eerder zien hoe knap Martens wel niet is (hier te zien) en als klap op de vuurpijl mocht ze ook nog eens in Barcelona haar voetbalskills laten zien met Soufiane Touzani. En daar toonde ze andermaal haar geweldige kwaliteiten.

Bron beeld: Instagram Lieke Martens

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags:

4 comments

Comments are closed.