Lieke-Martens-vriend-fotos

De knapste speelster van Oranje: Lieke Martens

Hoewel Jackie Groenen en Shanice van de Sanden tijdens het EK Vouwenvoetbal (of kortweg: WEURO) de grote blikvangers zijn, is er maar één vrouw die alle mannen geboeid houdt: Lieke Martens. En niet zonder reden. De linksbuiten van de Oranjeleeuwinnen schittert niet alleen door haar acties en goede spel, maar ook door haar looks. Want laten we eerlijk zijn, ze is misschien wel de knapste speelster van de selectie. Misschien zelfs van het EK.

Dat ze één van de toppers van dit elftal is, bleek enkele weken geleden. Toen werd bekend dat Martens een transfer maakte naar FC Barcelona en direct de best betaalde speelster werd! Dan hoef je niet lang na te denken om van de Zweedse club FC Rosengård de overstap te maken naar het warme Catalonië.

Het is echter afwachten of we Lieke Martens vanavond in actie zien tegen België. De wedstrijd tegen Denemarken kwam ze niet ongeschonden uit de strijd, nadat ze hard van achteren werd aangepakt door Sanne Troelsgaard. Niet voor niets trainde ze gisteren nog apart van de groep. Het is dus afwachten of ze aan de aftrap verschijnt, maar voor ons is het hopen van wel. Want van zowel de acties als het uiterlijk van de brunette kunnen we geen genoeg krijgen!

Bron foto: Instagram Lieke Martens

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

2 comments

Comments are closed.