bruna-lima-billen-instagram

Om je dag nog heter te maken: de billen van Bruna Lima

Zo, en nu is het tijd om over politiek te praten. En om precies te zijn over de nog altijd dreigende kernoorlog tussen Amerika en Noord-Korea. Hahaha, NEE JOH, TUURLIJK NIET! Het is hartstikke warm man, dan ga je het daar nu toch niet over hebben. Wat met zulke hitte veel belangrijker is om te bespreken, is het Braziliaanse achterwerk van Instagram-model Bruna Lima. De 22-jarige Lima heeft vanwege haar buitenaardse persoonlijkheid 1,7 miljoen volgers weten te vergaren. Verder houdt ze erg van sport, naar het strand gaan en heeft ze ook ondernemersbloed door haar aderen stromen, aangezien ze oprichtster is van de speciale Brukini.

Genoeg woorden aan dit intro gewijd, tijd voor de foto’s en ga er maar goed voor zitten, want ze stellen absoluut niet teleur!

Instagram Bruna Lima

Natuurlijk is Bruna Lima niet de enige dame die over een 10+-derrière beschikt. In Mexico kennen ze weervrouw Yanet Garcia, die met lichaam (en billen) alleen al een hittegolf veroorzaakt. Tijd voor jou dus om te onderzoeken of ze de temperaturen eigenhandig een paar graadjes op weet te krikken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: