lieke-martens-prijzen-doelpunt

VIDEO: dit pareltje bezorgt Lieke Martens prijs voor goal van het seizoen!

Lieke Martens is wederom in de prijzen gevallen! Nederlands beste voetbalster kan ditmaal een persoonlijke titel aan haar groeiende palmares toevoegen. Het doelpunt van Martens tegen Athletic Club viel zo erg in de smaak bij de Spaanse sportkrant Marca, dat deze verkozen is tot ‘Doelpunt van het Seizoen’! Deze is in de video hieronder te zien, vanaf minuut 2:30.

En op Instagram liet Lieke Martens nogmaals zien erg trots te zijn op dit pareltje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Me and my best (goalie) ūüėĀ #fcbfemeni #marca #ligaiberdrola #goaloftheseason

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Prijzen Lieke Martens

Het is bepaald niet voor het eerst dat Lieke Martens prijzen krijgt. Deze zegereeks startte toen de Oranjeleeuwinnen in 2017 in eigen land het EK voor vrouwen wonnen en werd ze verkozen tot speelster van het toernooi. Daarna kreeg Lieke de prijs voor Europees- en Wereldvoetbalster van het Jaar.

Lees ook: Benjamin van Leer is de trotse vriend van Lieke Martens

Ook op clubniveau ging het behoorlijk voor de wind. Met FC Barcelona Femini pakte ze de beker en bereikte haar club de kwartfinale van de vrouwelijke Champions League. Daarin moest haar ploeg het onderspit delven tegen de uiteindelijke winnaar: Olympique Lyon. Inderdaad, de ploeg waar Shanice van de Sanden een belangrijke speelster is.

Bron beeld: Instagram Lieke Martens

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: