Adverteren

Denkt u eraan om bij Vrijmibro te adverteren? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt. Als nieuwe site groeien wij volop en binden wij snel lezers aan ons. Doordat wij duidelijk voor ogen hebben wie onze doelgroep is, is het ook makkelijk om bij ons te adverteren. U weet namelijk precies wie uw advertentie te zien krijgt. Ook de hoge kwaliteit van onze content zorgt voor een snel groeiend aantal vaste lezers. Artikelen die bij ons geplaatst worden, gaan over onderwerpen waar mannen het liefst over lezen. Doordat wij zelf onze eigen doelgroep zijn, weten we zeker dat de geschreven content altijd in goede aarde valt.

Wij staan op veel manieren met onze lezers in contact. Wij zijn niet alleen eenvoudig te bereiken via ons mailadres, maar ook op social media. Via Facebook, Twitter en Instagram staan wij nauw in contact met onze doelgroep en weten we precies wat er bij hen speelt. Mede door ons nauwe contact met lezers is het voor u prefect om doelgericht te adverteren.

Wil je meer over ons weten? Klik dan hier.

Voor display advertenties kunt u contact opnemen met het mediabureau Vrijmibro of onze speciale menukaart met alle tarieven bekijken.

Heeft u interesse om samen te werken met ons en de échte man goed te bereiken? Neem contact met ons op via info[at]vrijmibro.nl. Wij streven ernaar dat de advertentie zowel bij de doelgroep, als onze content naadloos aansluit. Zo maken wij van uw campagne een groot succes.