Soufiane-Touzani-Lieke-Martens

Lieke Martens laat in Barcelona haar skills zien met Soufiane Touzani

We kennen Lieke Martens allemaal als iedereens favoriete voetbalster. De knappe linksbuiten schitterde tijdens het gewonnen vrouwen-EK in eigen land, verdiende een transfer naar FC Barcelona en werd als klap op de vuurpijl ook nog eens UEFA Europees Voetbalster van het Jaar. Reden genoeg voor freestyle-voetballer Soufiane Touzani om haar in de Spaanse zon op te zoeken.

Lees ook: De knapste speelster van Oranje: Lieke Martens

Er werd niet alleen gesproken over haar totaal veranderde leven, maar ook over het vrouwenvoetbal, de Spaanse taal en het voetballen bij de jongens. Je zou het bijna vergeten, maar er werd natuurlijk ook getest hoe het met de skills van Lieke Martens zit. En dat zit wel snor. Ze laat zien bijzonder handig te zijn met een bal en ze houdt zich dan ook knap staande tegenover Soufiane Touzani. Het is allemaal in de video hieronder te zien.

Touzani en Ronaldo

Touzani is niet alleen populair in Nederland. Ook de groten der aarde weten maar wat goed wie hij is. Toppunt hiervan is Cristiano Ronaldo. Twee weken geleden kwam de video online, waarin te zien was hoe Soufiane in de achtertuin van de superster van Real Madrid een potje voetbalde. Alsof het niets is.

Video with UEFA Women’s Player of the Year  @liekemartens 👌🏼Player of FC Barcelona . 🎬LINK IN BIO🎥

Een bericht gedeeld door Soufiane Touzani (@touzanitv) op


Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: