lieke-martens-sexy-womans-health

Lieke Martens showt afgetraind lichaam tijdens Woman’s Health-shoot

Ze is hét boegbeeld van het Nederlandse vrouwenvoetbal, Europees- én Wereldvoetbalster van het Jaar en ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit! Lieke Martens is momenteel een onbetwiste ster. Zowel bij FC Barcelona als in Oranje schittert ze week in, week uit en dat legt haar geen windeieren. Ze heeft een lucratieve sponsordeal bij Nike, poseerde al eens op sexy wijze in het blad Helden Magazine en siert nu vol trots de cover van Woman’s Health, de vrouwelijke tegenhanger van. Daarin vertelt ze niet alleen over haar work-out en werkwijze om iedere wedstrijd weer fit aan de aftrap te verschijnen, maar spreekt ze ook openhartig over het turbulente afgelopen halfjaar. “Je stopt veel in je carrière en hoopt altijd iets te winnen, met Oranje en als speelster. Het is bizar dat die dromen in anderhalve maand tijd uitkwamen. Ik ben al vanaf mijn vijftiende uit huis, dus ik heb er veel voor moeten doen én laten. Maar dat het allemaal ook echt zou gebeuren, had ik niet kunnen hopen.”

Foto’s Lieke Martens

Het interview is natuurlijk het enige wat ze met de buitenwereld deelt. Om ander vrouwen te inspireren is Lieke Martens met enkele kiekjes te zien in Woman’s Health. De eerste twee foto’s komen van de officiële kanalen (lees: de Instagram-pagina’s van Lieke Martens en Woman’s Health). De rest komt van fanpagina’s van de brunette, en dat zijn er een hoop!

Dat Lieke Martens op de eerste plaats een bijzonder goede voetballer is, blijkt niet alleen uit haar prestaties op het veld. Freestylespeler Soufiane Touzani zocht haar enkele maanden geleden op en daar laat ze zien over een flink arsenaal aan trucs te beschikken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: