beerpong-bier-gadgets

De perfecte drank-gadget: beerpong ‘on the road’

In je studententijd heb je door de jaren heen meer verschillende drankspellen gezien en gespeeld dan goed voor je is. Sterker nog, je lever krimpt alweer ineen als je er te lang aan terugdenkt. Stef Stuntpiloot en het FIFA 18 drankspel zijn slechts een paar voorbeelden, maar de OG op het gebied van drankspellen is natuurlijk beerpong. In menig plastic bekertje heb je te diep gekeken en toch kwam je vaak als overwinnaar uit de bierstrijd. Nu is er een speciale variant op beerpong gevonden: mini baseball pong.

Mini beerpong honkbal

De naam doet het al vermoeden, maar deze versie van beerpong heeft ook grotendeels te maken met honkbal. Hier ben je namelijk ‘out’ als je mis gooit, kun je – door in het achterste cupje te mikken – een homerun op je naam schrijven en zijn er zelfs steals! Voor iemand die honkbal enkel van korte samenvattingen kijkt is het veel informatie tegelijkertijd, maar de video hieronder maakt alles duidelijk.

Nu is het dus tijd om hier jouw set te bestellen en iedereen bij elkaar te roepen om hier vele uurtjes plezier in te stoppen. Wij hebben het gevoel dat deze dame jouw team naar de overwinning sleept!

bier-gadgets-beerpong

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: