Over ons

vrijmibro-over-ons

Sinds medio 2017 is Vrijmibro dé website voor ‘vrijdagmiddagborrels voor mannen’. En laten we eerlijk zijn: de vrijmibo (en dus ook de Vrijmibro) is simpelweg onmisbaar! De dag voor het weekend neemt begrijpelijkerwijs de concentratie met de minuut af en is het aftellen tot het eindelijk vijf uur is. Dan wordt het werk aan de kant geschoven, de ijskast geopend en kun je met collega’s van een ijskoud biertje genieten. Tijd om de dagelijkse sores achter je te laten en een lach, een toost en een goed verhaal de boventoon te laten voeren. Klinkt perfect en dat is het ook! Maar gek genoeg is geen site die dit moment belichaamt. Tot nu, want met Vrijmibro wordt deze gapende leegte eindelijk opgevuld.

Mannenblog Vrijmibro

De website van Vrijmibro staat volledig in het teken van de werkende, jonge man. Met andere woorden: jij! Anders zou je immers niet op deze pagina zijn. En speciaal voor jou brengen we iedere dag de leukste en meest interessante berichten. Deze vind je onder de volgende categorieën:

Nieuws
Hier vind je niet het laatste nieuws over het geopolitieke klimaat, of over crises die nauwelijks te overzien zijn. In plaats daarvan ben je hier aan het juiste adres op het gebied van vette gadgets, mancaves, games, reizen, televisie en nog veel meer!

Films & Series
Iedereen houdt wel van films en series. Maakt niet uit of het die vette blockbuster, kleinere indie film, of juist een avondje bingen op Netflix is. Alles komt hier ter sprake. Alles wat je kijkt op Pathé, Netflix, Videoland of gewoon lekker op tv. Vrijmibro houdt je altijd op de hoogte.

Muziek
Komt er ergens geluid uit, klinkt het als muziek en is het niet Justin Bieber? Dan is de kans groot dat Vrijmibro het een podium geeft. We geven gehoor aan alles op het gebied van Spotify, vinyl, nieuwe releases, concerten en festivals.

Sport
Het is misschien wel de meest gestelde vraag op vrijdagmiddag: ‘Tegen wie speelt *vul club in* dit weekend? Logisch, voetbal is immers de belangrijkste bijzaak in het leven. Maar ook andere sporten als Formule 1, wielrennen, darts en fitness kom je hier vaak tegen.

Bier
Oké, we spelen hier een klein beetje vals, want het gaan niet alleen maar over bier. Het gaat ook over lekker eten, drankspellen, wijn en whisky en natuurlijk de vrijdagmiddagborrel! Hoe dan ook, als jij toe bent aan zo’n goudgele rakker, zit je hier helemaal goed.

Vrouwen
Van BN’ers tot modellen en van billen tot borsten, je vindt het hier allemaal. Mooie vrouwen zijn een must voor iedere man en het zou dan ook bijna crimineel zijn om ze jou te onthouden. Met welke uitbrak-babes moet je anders wakker worden?!