Over ons

Sinds medio 2017 is Vrijmibro dé website voor ‘vrijdagmiddagborrels voor mannen’. En laten we eerlijk zijn: de vrijmibo (en dus ook de Vrijmibro) is simpelweg onmisbaar! De dag voor het weekend neemt begrijpelijkerwijs de concentratie met de minuut af en is het aftellen tot het eindelijk vijf uur is. Dan wordt het werk aan de kant geschoven, de ijskast geopend en kun je met collega’s van een ijskoud biertje genieten. Tijd om de dagelijkse sores achter je te laten en een lach, een toost en een goed verhaal de boventoon te laten voeren. Klinkt perfect en dat is het ook! Maar gek genoeg is geen site die dit moment belichaamt. Tot nu, want met Vrijmibro wordt deze gapende leegte eindelijk opgevuld.

Mannenblog Vrijmibro

De website van Vrijmibro staat volledig in het teken van de werkende, jonge man. Met andere woorden: jij! Anders zou jij je immers niet op deze pagina begeven. En speciaal voor jou brengen we iedere dag de leukste en meest interessante berichten. Deze vind je onder de volgende categorieën:

Amusement
Films, muziek, games, moeten we nog verder gaan? Precies, dat dachten we al! Verzet even je gedachten en geniet van al het moois wat je hier treft. De nieuwste trailer van een film of het nieuwe album van artiesten als Eminem checken? Doe je natuurlijk hier, waar anders?

Werk
“The only time succes comes before work is in the dictionary.” Het zijn wijze woorden van Suits-held Harvey Specter. Alles over ondernemen, succes en dagelijkse gang van zaken op de werkvloer zijn hier te vinden. O, en heb je al onze wekelijkse rubriek ‘Koffiepraat’ gezien? Het is de beste manier om met voldoende gespreksstof aan het koffiezetapparaat te verschijnen.

Sport
Het is misschien wel de meest gestelde vraag op vrijdagmiddag: ‘Tegen wie speelt *vul club in* dit weekend? Logisch, voetbal is immers de belangrijkste bijzaak in het leven. Maar ook andere sporten als Formule 1, wielrennen, boksen en fitness zul je hier met enige regelmaat treffen.

Eten & Drinken
We heten niet voor niets Vrijmibro he?! Dan kan een categorie als deze niet ontbreken. Alles over bier, whisky, bourgondisch eten en de vrijdagmiddagborrel vind je hier in één oogopslag terug.

Vrouwen
“But it wouldn’t be nothing, without a woman or a girl”. Niet alleen een schitterende zin, maar ook nog eens een waarheid die als een paal boven water staat. De mooiste modellen, bn’ers en onze eigen ‘uitbrak-babes’ zijn een must voor iedere man!

Reizen
Ieder mens heeft behoefte aan vakantie en kijkt er vaak al de dag na de vorige vakantie alweer naar uit. Het komt dus niet als een schok dat dit een prominente plaats op deze site heeft.