Movie-trailers-2017

Deze epische film mashup van 2017 bezorgt je laagjes kippenvel!

Het is december en dat betekent maar één ding: de lijstjes schieten als paddestoelen uit de grond. Normaal gesproken gaan ze het ene oor in en de andere weer uit, maar deze niet! Hier hebben we het namelijk over een epische compilatie van de beste films van 2017. En dat belooft niets meer en niets minder dan spanning en groot spektakel. Van de horrorfilms die dit jaar de bioscopen domineerden (It, Get Out) tot de blockbuster die iedereen gezien móet hebben (Wonder Woman, Dunkirk, Baby Driver, Logan), ze verschijnen allemaal op je beeldscherm. Tel daar Hans Zimmer-achtige muziek bij op en je zit zelfs bij deze compilatie van begin tot eind op het puntje van je stoel!

Ga er de komende zeven minuten dus goed voor zitten, want voor heel even zul je alles om je heen vergeten en ademloos naar de ‘2017 Movie Trailer Mashup’ kijken. Gemaakt door Tumblr-gebruiker Sleepy Skunk.

Voor de échte filmjunkies onder ons hebben we hier nog een link naar de versie uit 2016.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

5 comments

Comments are closed.