Lieke-Martens-naakt-Helden-magazine

Lieke Martens laat zich sexy zien in Helden Magazine!

Ze werd van tevoren aangekondigd als de ster van het Nederlands vrouwenelftal tijdens het gewonnen EK en dat hebben we geweten ook. Lieke Martens schitterde samen met de andere Oranjeleeuwinnen tijdens het Europees Kampioenschap dat in eigen land werd georganiseerd. Met vier treffers was ze medeverantwoordelijk voor de eindzege en daarnaast werd ze ook nog eens speelster van het toernooi!

Toch viel de speelster niet alleen op door haar onnavolgbare acties. De brunette werd al snel bestempeld als de knapste speelster van Oranje. Wie daar nog twijfels over heeft kan het bewijs hier vinden.

Naakt in Helden Magazine

Nu laat Lieke Martens zich op een heel andere manier zien. De linksbuiten van FC Barcelona ging namelijk (deels) uit de kleren voor Helden Magazine en de foto’s zien er schitterend uit. Voor de camera van fotograaf Marcel Krijger liet ze zichzelf van haar mooiste kant zien. Althans, dat vinden we bij Vrijmibro, maar daar zal niemand het mee oneens zijn. Op de Instagram van Krijger toonde hij, een paar dagen voordat het nieuwste Helden Magazine in de winkel lag, vol trots deze foto.

Het artikel gaat onder de post verder door

En ook de hoofdrolspeelster in dit verhaal heeft een foto op haar pagina gedeeld!

Meer kiekjes van Lieke Martens in Helden Magazine zijn hier te vinden (en te zien in het blad zelf).

Ellen Hoog en Naomi van As

Lieke is niet de eerste Nederlandse sportster die zich van haar sexy kant laat zien. Eerder dit jaar waren de inmiddels gestopte hockeysters Ellen Hoog en Naomi van As te zien in het lifestylemagazine Esquire. Daar lieten beide dames zien niet alleen goed met een stick om te kunnen gaan, maar ook hun looks mee hebben. Ook dat is dus zeker het kijken waard!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

3 comments

Comments are closed.