lieke-martens-vriend-relatie-ajax

Is Ajax-doelman Benjamin van Leer de nieuwe vriend van Lieke Martens?

We kunnen de leader van RTL Boulevard instarten, want er is een showbizznieuwtje rondom voetbalster Lieke Martens. De superster van FC Barcelona heeft namelijk een nieuwe vriend! Enkele maanden nadat ze met haar ex Kevin brak, is ze nu gelukkig met Ajax-doelman Benjamin van Leer. Hoewel het nog niet officieel bevestigd wordt, doet een intieme foto op Instagram veel vermoeden.

Relatie met Benjamin van Leer

Na zeven jaar een relatie te hebben gehad met Kevin, zette Lieke Martens daar een punt achter. Lang werd gesuggereerd dat dit kwam doordat ze erg moest wennen aan haar nieuwe sterrenstatus. Een probleem wat voor de verhuizing naar Barcelona al duidelijk werd. Dit werd echter ontkent door Martens.

Volgens De Telegraaf zijn er nu volop aanwijzingen dat ze het gezellig heeft met Benjamin van Leer. Zo was ze schijnbaar gespot bij een wedstrijd tussen Ajax en VVSB en vertonen de foto’s die beiden op Instagram zetten opvallend veel gelijkenissen.

Het afgelopen seizoen heeft Benjamin van Leer met Ajax naast alle prijzen gegrepen, maar dit mag je meer dan een troostprijs noemen. De derde doelman (na André Onana en Kostas Lamprou) mag zich gelukkig prijzen, want Lieke is niet alleen down to earth, maar ook nog eens één van de mooiste vrouwen van Nederland.

Lieke Martens

Stiekem zijn we allemaal een beetje jaloers op Benjamin van Leer, want wie wil nou niet samen zijn met de ‘Wereldvoetbalster van het Jaar‘?! En dat ze nog eens hartstikke knap is, blijkt wel uit de foto’s van haar Instagram. En mocht dat je nog niet overtuigen, dan haalt deze fotoshoot voor Helden Magazine je definitief over de streep.

UPDATE!

Jaja, het is officieel: Lieke Martens en Benjamin van Leer zijn een koppel! Via Instagram plaatste Martens en foto waarop duidelijk te zien is wie haar nieuwe vriend is.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: