Doutzen-Kroes-sexy-lingerie-hunkemoller

Doutzen Kroes bezorgt iedereen rode oortjes met sexy lingerielijn

We kunnen hier ellenlange teksten neerzetten, maar laten we eerlijk zijn: iedereen scrolt door naar de foto’s. We houden het dus heel kort. We kennen Doutzen Kroes natuurlijk als Angel van Victoria’s Secret, maar sinds vorig jaar heeft ze haar eigen lingerielijn bij Hunkemöller, genaamd Doutzen Stories. En dat was vorig jaar zo’n succes dat er natuurlijk een vervolg moest komen. En u vraagt, Doutzen draait. Met deze ongelooflijk sexy foto’s laat ze zien nog altijd één van de mooiste vrouwen van Nederland te zijn. Mocht je die lingerie voor je vriendin willen kopen, dan doe je dat natuurlijk bij Hunkemöller.

Doutzen Kroes in lingerie

Sylvie Meis

Doutzen Kroes nam het lingeriestokje over van Sylvie Meis, die jarenlang als hét gezicht van Hunkemöller fungeerde. Zij heeft echter ook niet stilgezeten. De ex van Rafael van der Vaart lanceerde eind september haar eigen sexy lijn. Onder de naam Sylvie Flirty Lingerie wist ze daarmee ook al mannelijk Nederland geboeid te houden. De foto’s daarvan zijn hier te zien!

Bron beeld: Hunkemöller

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

9 comments

Comments are closed.