Sylvie-Meis-Lingerie-sexy-fotos

De sexy foto’s van Sylvie Meis in lingerie voorspellen veel goeds

Wie het Instagram-account van Sylvie Meis volgt – en welke man doet dat nou niet? – ziet de laatste tijd behoorlijk wat foto’s van haar in lingerie voorbij komen. Niks mis mee, daar doet ze een hoop fans een groot plezier mee, maar dit doet La Meis niet zonder reden. Het is namelijk voor haar nieuwste merk Sylvie Flirty Lingerie. Daar moet wel wat promotie voor worden gemaakt. Iets wat haar met bijna 800.000 volgers bijzonder aardig lukt. En laten we eerlijk zijn: het is ook niet onaardig om naar te kijken.

Lees ook: Onderzoek wijst uit: dit zijn de ideale billen

Sylvie Meis in lingerie

Wie een van de onderstaande setjes wil bestellen voor zijn relatie (vriendin of vrouw) heeft geluk. De voorverkoop is al van start gegaan, dus je kunt alvast je slag slaan. De lancering van het merk vindt 1 oktober plaats, wat aanstaande zondag is.

Wie niet van plan is om hiervoor de portemonnee te trekken en enkel Sylvie van haar meest sexy kant wilt zien, kan in alle rust naar beneden scrollen.

Doutzen Kroes

Sylvie heeft in de loop der jaren behoorlijk wat ervaring opgedaan als het om het promoten van lingeriemerken gaat. Van 2012 tot en met medio 2016 was ze hét gezicht van Hunkemöller. Daarna gaf ze het stokje door aan een andere bloedmooie Nederlandse vrouw: Doutzen Kroes. Onder de naam Doutzen Stories brengt zij nu het Nederlandse bedrijf onder de aandacht.

Bron foto: Instagram Sylvie Meis

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

3 comments

Comments are closed.