Doutzen-Kroes-bikini

Foto’s: Doutzen Kroes showt nieuwe bikinilijn voor Hunkemöller!

Het is hoog tijd om deze maandag wat op te vrolijken. De hele dag moeten we al toekijken hoe het regent en er heeft niet één zonnestraal naar binnen geschenen! Dan nemen we het heft in eigen hand, door jou de nieuwe bikinilijn van Doutzen Kroes voor Hunkemöller te showen (met Doutzen zelf als model uiteraard). Een geschenk uit de hemel voor de werkende man, maar ook ideaal voor degenen die hard op zoek zijn voor een leuk setje voor hun vriendin!

Swimcollectie Doutzen Kroes

De Swimcollectie van mevrouw Kroes heeft als thema ‘Jungle Chique’, wat je al snel terugziet in de kleuren en in de textuur. De volledige serie is geschoten op de prachtige stranden van Sri Lanka. Mocht je dus iets leuks zoeken voor je vriendin (en met de zomer in aankomst is dat geen overbodige luxe), dan kun je op de website van Hunkemöller iets moois vinden.


Er is inmiddels ook een promotiefilmpje op de Instagram-pagina van Hunkemöller verschenen, waarbij je de #DoutzenStories nog extra goed kunt bekijken.

#Doutzen Stories

Het is alweer twee jaar geleden dat Doutzen Kroes het spreekwoordelijke stokje overnam van Sylvie Meis, die hiervoor enkele jaren het boegbeeld van het Nederlandse lingeriebedrijf was. Sinds het voormalig Victoria’s Secret-model voor Hunkemöller aan de slag is, hebben we al meer dan eens collecties van Doutzen met lingerie of sportkleding mogen bewonderen. En al die shoots bewijzen maar één ding: dat ze al jaren met recht één van de mooiste vrouwen van Nederland is.

 

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: