biermerk-wiet-te-koop

De makers van Blue Moon komen nu met bier waar wiet in zit

Je houdt er nú al van, of je probeert dit product uit alle macht te vermijden, maar wie op zijn tijd van een biertje en een beetje cannabis houdt, kan zijn geluk niet op. Voor iedere liefhebber van geestverruimende middelen is er nu een biertje waarin cannabis verwerkt is. Leuk om met je vrienden op een zaterdagavond te proberen, maar niet zo handig voor tijdens de vrijdagmiddagborrel.

Een brouwerij in Colorado, die ook het merk Blue Moon op de markt bracht, heeft dé formule gevonden om een alcoholische drank aan de consument te bieden die je niet alleen dronken, maar ook stoned maakt. De man die op dit geniale idee kwam is Keith Villa, die samen met zijn vrouw Jodi dit goedje onder de naam Ceria Beverages lanceert. Keith werkte samen met een bedrijf wat onderzoek doet naar cannabis (Ebbu) om de combinatie van deze twee middelen goed samen te laten gaan.

Volgens Keith is het moment waarop dit goed samen lijkt te gaan aangebroken: “Ik ben klaar om opnieuw een hoogwaardig merk aan deze industrie te presenteren, deze keer met een nieuwe lijn van aangepaste, met cannabis doordrenkte ambachtelijke bieren. Vandaag de dag zijn de mogelijkheden er en is de vraag hoog genoeg om Amerikanen op een sociale manier cannabis te laten consumeren – door te drinken in plaats van te roken of door inname van eetwaren.”

“Ceria wordt net als een ambachtelijk bier gebrouwen om de biersmaak en -aroma te behouden, maar wordt voorafgaand aan de infusie van cannabis gedealcoholiseerd,” voegt Keith hieraan toe.

Bier met wiet

Voor wie niet vies is van een trekje op zijn tijd, maar bang is dat de hoeveelheid te veel zal zijn, is er goed nieuws. Ceria Beverages komt met drie verschillende soorten bieren. Eentje met een matige hoeveelheid, een ‘normale’ (wat is in dit geval normaal?) en een grote hoeveelheid cannabis. Je zou bijna vergeten dat de millennials onder ons steeds minder bier consumeren. In plaats daarvan wordt er (je raadt het al) gegrepen naar middelen als drugs en marihuana. Wellicht dat dit speciaalbiertje ervoor zorgt dat ze via een u-bocht terugkeren naar het bier.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

2 comments

Comments are closed.