Love-Magazine-Advent-2017

De lekkerste adventkalender van Love Magazine belooft veel goeds

De maand december is weer van start gegaan en dat betekent feest. Sinterklaas komt over een paar dagen langs en daarna is het aftellen naar Kerst en de jaarwisseling. Dat aftellen doen we meestal met een kalender waarbij je iedere dag een vakje mag openen, maar Love Magazine pakt het al een tijdje iets anders aan. Zij verzamelen de beste modellen bij elkaar om tot een visueel spektakel te komen. En bieden voor de man elk jaar weer een hoop plezier.

Doutzen Kroes en Ashley Graham

Ook dit jaar is de wereldtop van modellenland bijeengekomen om speciaal voor jou een adventkalender te maken om reikhalzend naar uit te kijken. Doutzen Kroes, Romee Strijd, Ashley Graham, Bella Hadid, Emily Ratajkowski en Kendall Jenner zijn slechts een een paar namen die voor de 2017-editie met jou aftellen naar een mooi 2018. Om jou een voorproefje te geven van wat je de komende dagen te wachten staat, begint de #LoveAdvent2017 met een schitterende compilatie. Hieronder hoef je enkel op de play-knop te drukken om te weten dat jouw kalender of kaars hier niet tegenop kan.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: