Robin-Holzken-daten-vriend

Met deze tips kun jij volgens Robin Hölzken daten met een topmodel

We hebben er allemaal weleens van gedroomd om op date te gaan met een topmodel. Is het niet de Braziliaanse schone Adriana Lima, dan zoeken we het wel dichter bij huis met Doutzen Kroes of Romee Strijd. Nee, in onze fantasie is niks onmogelijk en ligt de lat ontiegelijk hoog. Kijk je naar het echte leven, dan beseffen we ons maar al te goed dat het voor velen slechts een mooie droom is. Het betekent echter niet dat je kansloos bent en daarom komt Robin Hölzken met de helpende hand. Het Nederlandse model, dit jaar poserend voor Sports Illustrated (je weet wel, waar Kate Upton ook kind aan huis is) geeft met de Braziliaanse Lais Ribeiro zeven tips waardoor jij kans maakt bij de mooiste vrouwen!

Datingtips Robin Hölzken

1. Zorg voor een originele eerste date

“Ik ben dol op het uitproberen van nieuwe dingen. Laten we dus gaan bungeejumpen!”, aldus Lais Ribeiro.

2. Wees jezelf

Robin Hölzken: “Je herinnert je altijd de eerste indruk, dus zorg ervoor dat die telt.” Daar voegt ze aan toe dat “het een grote afgang is op een eerste date, wanneer een jongen te hard probeert.”

3. Doe van tevoren de ‘sniff test’

Lais: “Vraag vooraf aan iemand om aan jou te ruiken. Als je een te sterk luchtje draagt, moet je van shirt wisselen.”

4. Blijf je goed verzorgen

“Haar vriendinnen hebben hun woordje klaar, dus begin sterk met een nette baard of een goed geschoren gezicht”, aldus Robin. “Dat geeft jou een enorm voordeel.”

5. Let op je manieren

Lais Ribeiro wind er geen doekjes omheen. “Ik houd van hoffelijkheid. Ik heb geen man nodig die voor mij zorgt, maar manieren worden altijd gewaardeerd en je geeft vrouwen het gevoel dat ze speciaal zijn. Geef haar het gevoel dat zij de enige in een ruimte is, door te luisteren, veel oogcontact te maken, vragen over haar leven te stellen en ook de ober met respect te behandelen, als je in een restaurant bent.”

6. Blijf haar verrassen

Ook met de zesde tip is Lais klip en klaar. “Verrassingen zijn altijd leuk! Met kleine gebaren kom je al een heel eind, door een keer te koken, met bloemen thuiskomen of simpelweg complimentjes maken.”

7. Ga regelmatig daten

Robin Hölzken sluit deze regen aan datingtips met modellen (en ook tips in het algemeen) met een gouden regel af: blijf altijd daten, hoe lang je ook bij elkaar bent. “‘Date night’ is wat relaties leuk en spannend houdt. Zelf als het simpele dingen zijn als een filmpje pakken.”

 

Nog steeds geen lekker gevoel om zomaar op een model af te stappen en een poging te wagen? Geeft niks, je bent echt niet de enige. In dit geval kun je het beste tijdens een avondje stappen helemaal losgaan en de volgende ochtend je kater wegspoelen met onze uitbrak-babes.

Bron beeld: Instagram Robin Hölzken
Bron: Sports Illustrated

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

3 comments

Comments are closed.