hunkemoller-doutzen-kroes-lingerie-01

Doutzen Kroes brengt ons in kerstsferen met preview lingerielijn Hunkemöller

Terwijl het in Nederland hoog zomer is en we snakken naar verkoeling, is Doutzen Kroes al bezig met de kerstshoot van Hunkemöller. Ditmaal komt kerst extra vroeg, want de eerste behind the scenes-foto’s zijn er al! Één ding is zeker: het worden deze winter hete feestdagen.

Kerst Hunkemöller

Te zien is hoe de kerstcollectie van Doutzen Kroes gekenmerkt wordt door sexy, sensuele en glamoureuze setjes. De kleuren zwart, vurig rood en midnight blue laten zien dat de slogan van Hunkemöller (Sexy is coming to town this year) volledig van toepassing is. De foto’s achter de schermen tonen in elk geval aan dat Doutzen het bijzonder erg naar haar zin heeft!

De nieuwe lijn van Doutzen Kroes is begin december beschikbaar. Dan heb jij het perfecte cadeau om aan jouw vriendin te geven!

Tekst gaat onder de foto’s verder.

Doutzen heeft daarnaast nog een speciale boodschap voor je!

Twerkvideo Doutzen

Vorige maand dook er al een filmpje op de Instagram van Doutzen Kroes op. Toen was te zien hoe het topmodel in een pikant setje van het Nederlandse lingeriebedrijf met haar billen schudde en zo behoorlijk de aandacht op zich gevestigd kreeg. Die beelden willen we jou natuurlijk niet onthouden en zijn daarom hier te bekijken.

Instagram

Omdat wij geen genoeg krijgen van de combinatie Doutzen Kroes-Hunkemöller, hebben we nog een aantal plaatjes van haar Instagram gehaald, waardoor wij nóg meer zin krijgen in haar kerstcollectie!

Wil je meer beelden van Doutzen Kroes in setjes van Hunkemöller zien (en ja, dat wil je!), dan ben je hier aan het juiste adres. Zo zijn hieronder meer foto’s van Doutzen in haar nieuwste swimsuit collectie te zien en tref je haar ook nog eens in haar sexy lingerielijn.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: