Zimra-Geurts-lingerie-sexy-naakt

Zimra Geurts is zeer sexy met lingerielijn ‘Zimbra’

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat mannen met de handen in het haar zitten wat ze aan hun vriendin of vrouw moeten geven. Maar geen paniek, want er zijn voldoende vrouwelijke BN’ers die je te hulp schieten. Sylvie Meis en Doutzen Kroes lanceerden al hun eigen lingerielijn en daar doet Zimra Geurts nu vrolijk aan mee. Met haar lijn ‘Zimbra’ presenteert ze een lijn die niet alleen voor de afgetrainde modellen zijn, maar voor vrouwen met welke maat dan ook. “Ik vind het leuk om te proberen een bijzondere draai te geven aan de lingerie waardoor het niet zo ‘basic’ is maar ook niet ‘over the top’. Ik hoop dat dit is gelukt en ik hier veel vrouwen gelukkig mee kan maken! Wij sluiten geen maten uit”, aldus de sexy blondine op Instagram.

Tekst gaat onder deze twee video’s verder:

Zimra Geurts in lingerie

We weten allemaal dat Zimra Geurts één van de mooiste vrouwen van Nederland is. Ze werd al eens verkozen tot Playmate van het Jaar in de hele wereld en poseerde ook regelmatig in setjes die bij mannen nog steeds vers op het netvlies staan. Mocht je die toch gemist hebben, dan zijn hier nog een paar voorbeelden te zien.

Ook hier loopt de teskt onder de posts door:

Burn-out

Het 26-jarige model kampte lange tijd met een burn-out, maar liep de afgelopen tijd mondjesmaat op Instagram weten dat ze langzamerhand op de weg terug is. “Een burn-out is, in mijn beleving, vooral lichamelijk instorten en je hersenen storten daar ook gigantisch in mee. Het voelt een beetje alsof je qua leeftijd ineens een sprong naar de 80 maakt. Maar qua gevoel zit ik nu inmiddels zo rond de 60 dus whoop whoop. Daarbij wil ik het volgende ook graag delen, want mentaal gaat het namelijk beter dan ooit. Wat er met je lijf en hersenen gebeurt is even kut maar ik ben de burn-out echt meer dan dankbaar.” Die tekst plaatste ze alweer anderhalve maand geleden en het is te hopen dat ze volledig de oude is en niet te snel te veel hooi op haar vork neemt. Want Nederland heeft nog niet genoeg gehad van Zimra en Zimra hopelijk nog niet van Nederland.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.