Eten-tijdens-daten

Indruk maken op je date? Dat doe je met deze gerechten

De liefde van de man gaat door de maag, maar dan moet je er wel voor zorgen dat je dat voedsel met een leuke vrouw kunt delen. Kijk, we leggen de lat niet zo hoog dat vrouwen als Anna Nyström en Doutzen Kroes de norm zijn. Als ze maar goed genoeg is voor jou. Je kunt haar ‘ouderwets’ tegenkomen in de sportschool of kroeg, maar het wereldwijde web is hierin de nieuwe norm. Bij datingsite Zoosk hebben ze aan de hand van miljoenen profielen onderzocht welk eten tijdens conversaties het beste in de smaak valt en kwamen tot de volgende lijst:

1. Guacamole
2. Aardappelen
3. Chocolade
4. Salade
5. Sushi
6. Avocado
7. Pasta
8. Kaas
9. Taart
10. Burgers

Wat er ook gebeurt, laat het gesprek niet richting de gefrituurde kip en de wortelknol glijden, want die worden gezien als de grootste afknappers.

Lees ook: vleeseters zijn gelukkiger dan vegans

Eten tijdens het daten

Als je het stadium van chatten, online complimentjes en afspreken gepasseerd bent, is het tijd voor een tijd, locatie en een beste, leukste en meest eerlijke versie van jezelf. En om helemaal een goede indruk te maken, helpt het om dan ter plaatse het juiste eten (en drinken) voor te laten schotelen of zelf te maken. En ook daarvan is een lijst met het favoriete eten tijdens ‘date-night’:

1. Zeevruchten
2. Biefstuk
3. Mexicaans eten
4. Pasta
5. Sushi
6. Chinees eten
7. Pizza
8. Tapas
9. Salade
10. Eten voor het ontbijt

Dus nu we goed voorbereid zijn en er sprake is geweest van een culinaire opfrisser kun jij vol goede moed op pad met jouw potentiële geliefde. En mocht het alsnog mislopen, dan kun je altijd nog aan de slag met Tinder of Happ’n voor een andere vorm van daten.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

One comment

Comments are closed.