doutzen-kroes-billen-twerking

Doutzen Kroes twerkt met haar billen in nieuwe Hunkemöller-promo

Mocht je nog een zware maandag hebben, dan is dat bij deze verleden tijd. Doutzen Kroes heeft namelijk een heel pikant filmpje online gezet om haar nieuwste lingerielijn voor Hunkemöller te promoten. Voor haar nieuwste Doutzen Stories is te zien hoe het voormalige Victoria’s Secret-model met haar billen schudt. Op de muziek van rapper LL Cool J loopt ze door een trappenhuis, waarna ze in de gang de tijd neemt om alle mannen ademloos te laten toekijken. Wanneer haar nieuwe lingerielijn te zien is, is nog niet duidelijk.

Tekst gaat onder de video verder

#sneakpeak #doutzenstories for #hkm

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

https://www.youtube.com/watch?v=_UvJ08EXTAA

Billen Doutzen Kroes

Dat Doutzen Kroes een lichaam heeft om heel erg trots op te zijn, weet Doutzen maar al te goed. Zo ging er vorig jaar een billenfoto van haar de hele wereld over. En het is niet zo moeilijk om te zien waarom deze viral ging:

🌴☀✌

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Instagram Hunkemöller

Sinds een paar jaar is Doutzen Kroes het nieuwste gezicht van Hunkemöller. Een stokje dat ze van Sylvie Meis overnam. Sindsdien hebben alle mannen van Nederland behoorlijk van haar kunnen genieten, getuige de vele kiekjes die ze van zichzelf in haar eigen setjes op haar Instagram-profiel plaatst. En het zou bijzonder flauw zijn om die foto’s achterwege te laten (HIER te zien!). En anders kun je altijd nog naar haar nieuwste Swimsuit-collectie kijken en hier bestellen.

Bron beeld: Facebook Doutzen Kroes

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: