Geraldine-Kemper-mooiste-vrouw-nederland

Dit zijn de mooiste vrouwen van Nederland!

We lopen in Nederland over van de mooie vrouwen. Je hoeft maar je hoofd uit het raam te steken en je ziet ze nog net niet in kuddes voorbijkomen. In de wereld van de bekende Nederlandse vrouwen is dat niet anders. Er zijn legio presentatrices, actrices, sportsters en muzikanten die waanzinnig knap zijn. En omdat we in dit land nu eenmaal gek zijn van de lijstjes, is het tijd om ook hier de balans op te maken welke bekende Nederlandse vrouwen er het knapst zijn.

Stemmen FHM 500 – 2018

Bij FHM maken ze daar serieus werk van. Met de jaarlijkse FHM 500 wordt eens in de zoveel tijd de mooiste vrouw van Nederland gekozen. Een titel die eerder aan dames als Chantal Janzen, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Kim Feenstra en Nochtli Peralta Alvarez toekwam.

Aangezien de FHM 500, editie 2018 eraan komt en men op zijn (of haar) favoriet kan stemmen, biedt Vrijmibro de helpende hand door de tien mooiste vrouwen van Nederland in willekeurige volgorde (beter gezegd: alfabetisch, geen ranglijst) te selecteren.

Mooiste vrouwen Nederland

Kim Feenstra

Sexy, verleidelijk en een waanzinnig lichaam. Wie nog altijd geen fan van Kim Feenstra is, moet eens een aantal fotoshoots bekijken.

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im) op


Zoey Ivory

Veroverde al onze harten met haar Beyoncé-dansje tijdens de missverkiezingen van 2016, maar je zou daardoor bijna vergeten dat ze met recht één van de knapste vrouwen in ons land is!


Geraldine Kemper

Sinds haar sexy foto’s met Kim Feenstra (waaronder één pikante naaktfoto) is het duidelijk: een lijst als deze zonder Gerrie is er één onwaardig!


Doutzen Kroes

Het is voor elke Doutzen-fan wachten tot er opnieuw foto’s van het ex-Victoria’s Secret-model in lingerie voor Hunkemöller verschijnen. En zeg nou zelf, dat wil iedereen toch zien?!


Lieke Martens

Misschien wel de ultieme ‘girl next door’. Kan bizar goed voetballen en is ook nog eens bloedmooi. Na het EK in eigen land hebben we Lieke definitief in onze harten gesloten.


Robin Martens

Nog een Martens, maar ditmaal de actrice. Kan daarnaast fantastisch dansen en heeft een lichaam waar je u tegen zegt. Zelf zegt ze niet vies te zijn van een billenfoto op zijn tijd en daar heeft niemand moeite mee.


Sylvie Meis

Veertig jaar en er dan nog zo uitzien. Sylvie wordt al langer als sexy BN’er begeerd en met alle lingeriefoto’s die ze de laatste tijd toont, wordt dat alleen maar onderstreept.


Anna Nooshin

De vlogster met Iraanse roots was al groot op social media, maar is door RTL aan het hele land geïntroduceerd. Ze is onwaarschijnlijk knap en haar sexy foto’s met Monica Geuze worden niet snel vergeten.


Kelly Weekers

We noemden haar als eens de knappe psychologe van je dromen, maar de Miss Nederland van 2011 heeft niet voor niets die titel verdiend. John Ewbank mag met Drs. Weekers in z’n handjes knijpen.


Merel Westrik

Met Merel achter de desk van het RTL Nieuws valt al het leed in de wereld toch nog mee. De knappe nieuwslezeres heeft (helaas) geen Instagram, maar dat mag de pret van haar mooie verschijning niet drukken.

fhm-500-2018-sexy-bners
Bron: Mokkels/screenshot RTL Nieuws

Bron beeld omslagfoto: Instagram Geraldine Kemper, fotograaf: Romy Treebusch

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: