solo-star-wars-story-trailer-2

Eerste trailers voor ‘Solo: A Star Wars Story’ brengen harten fans op hol!

Fans hebben er met smacht naar uitgekeken, maar nu is-ie eindelijk daar! De eerste trailer voor de film Solo: A Star Wars Story is enkele uren geleden verschenen. De spin-off van één van de populairste personages van de Star Wars-franchise, Han Solo (gespeeld door Harrison Ford), werd tijdens de Super Bowl vertoond en zorgde voor een ongekende hype onder alle fans. Niet voor niets is in zeer korte tijd de promo dan ook al 2.500.000 keer bekeken!

Lees ook: dit zijn de grote favorieten voor de Oscars

In deze film wordt de kijker meegenomen naar de jonge jaren van Han Solo en is onder meer te zien hoe hij avonturen in de criminele onderwereld beleeft en ook zijn trouwe kompaan Chewbacca ontmoet. Alde Ehrenreich neemt de rol van Han op zich. Verder zijn er grote rollen voor Emilia Clarke (Qi’Ra) en Woody Harrelson (Tobias Beckett) weggelegd.

Op Memorial Day (28 mei) verschijnt Solo: A Star Wars Story in de bioscopen. De eerste beelden zijn hieronder te zien!

UPDATE: ook trailer nummer twee is verschenen en aangezien wij de beroerdste niet zijn, is ook die op deze pagina te vinden!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

6 comments

Comments are closed.