dronebeelden-disney-star-wars

Dronebeelden van Disney laten een preview van het ‘Star Wars Park’ zien

Dat Disney groot gebruik maakt van de Star Wars-rechten na de overname (voor vier miljard euro!) in 2012 is een understatement te noemen. Fans hebben in relatief korte tijd drie nieuwe film over die melkweg hier ver vandaan kunnen aanschouwen en daar houdt het niet op. Een prequel over de jonge jaren van alltime-held Han Solo komt er over twee maanden aan en ook de merchandise loopt op volle toeren. Één van de nieuwste paradepaartjes wordt het zogenaamde ‘Star Wars Park’, wat de grote trekpleister voor Disneyland moet worden. Hoewel alles nog letterlijk in de steigers staat, gaf het roemruchte bedrijf alvast een kijkje om fans te verblijden met wat exclusieve beelden. Een drone heeft beelden gemaakt van het park, wat naar verwachting in 2019 afgerond is en haar deuren kan openen. Tot die tijd zullen we de berichtgeving rondom dit park afwachten en kunnen we met deze beelden speculeren wat er wel en niet wordt getoond.

Dat drones fabelachtige beelden van water, land en lucht kunnen maken is al een tijdje bekend, maar een paar weken geleden, toen de wereld nog onder een dik pak sneeuw lag, lagen onze monden wederom open door een filmpje van het Romeinse winterlandschap. Ook dat is zeker de moeite waard om te zien!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

One comment

Comments are closed.