harry-potter-films-kijken

Dit bedrijf betaalt je 1000 dollar om alle Harry Potter-films te kijken

Weet jij alles van de wereld van Harry Potter, blijf je graag binnen en is Potterhead nog net niet jouw tweede naam? Dan is dit jouw kans! De website ED Smart zoekt namelijk iemand die alle 10 films van de tovenaarswereld achter elkaar wilt kijken. En je krijgt er nog dik betaald voor ook!

Wie het ziet zitten om alle acht films van de Harry Potter-reeks van JK Rowling én de twee Fantastic Beasts-films te kijken, krijgt van ED Smart een aardig zakcentje. Naast 1000 (!) dollar en Potter merchandise ter waarde van 200 dollar, krijg je ook alle films op blu-ray toegestuurd.

Wat moet je doen

Simpel. Je moet 18 jaar of ouder zijn, actief zijn op social media en álles weten van Harry Potter. Tijdens het bingen van deze HP-marathon moet je live tweeten met @getedsmart en/of de hashtag #getedsmart. Verder moet je vooral genieten! Je hebt tot 15 mei de tijd om je op te geven en dat kun je hier doen.

Om aan te geven hoe voordelig dit is: als je de tien films allemaal achter elkaar kijkt, ben je in totaal 25 uur en 6 minuten bezig. Dat zijn 1446 minuten en met de 1000 dollar heb je een ‘uurloon’ van ongeveer 41,50 dollar. Dat wil toch iedereen?!

Waar stream je Harry Potter?

Mocht je de films niet op DVD of blu-ray hebben, dan zijn er een paar mogelijkheden om je online onder te dompelen in de tovenaarswereld. Op Amazon Prime zijn ze van The Philosopher’s Stone tot en met The Deathly Hallows Part 2 te zien. Ook zijn ze te huur op YouTube en iTunes.

De twee spin-offs zijn elders te krijgen. Fantastic Beasts and Where to Find Them zijn op dezelfde plekken verkrijgbaar, maar voor The Crimes of Grindelwald heb je HBO Go of HBO Now nodig.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: