solo-star-wars-nieuwe-trailer

De nieuwe trailer van Solo: A Star Wars Story is hier en het is episch!

De marketingafdeling van Star Wars draait weer op volle toeren, want afgelopen nacht is de nieuwe trailer van Solo: A Star Wars Story verschenen. We konden na de superbowl al van de eerste (teaser) trailer en beelden genieten, maar ditmaal is het menens voor Disney. In de prequel over het leven van Han Solo zien we hoe Han (gespeeld door Alden Ehrenreich) zich op gangsterachtige wijze door die “galaxy, far, far away” waant met zijn vriend en partner in crime: Chewbacca. Ga er dus even goed voor zitten op deze maandagochtend, want na het zien van deze trailer wil je gegarandeerd naar dit spektakel toe!

Cast en releasedatum

Dat het voor de makers van Star Wars zeer belangrijk is dat Solo: A Star Wars Story een groot succes moet worden, blijkt wel uit de cast en de datum waarop deze film te zien is. Ondanks een ietwat onbekende acteur voor de rol van Han Solo zien we het onmiskenbare gelaat van Woody Harrelson en vangen we ook een aantal glimpen op van Game of Thrones-ster Emilia Clarke.

Dat de film 25 mei (noteer in je agenda!) in de bioscopen verschijnt is misschien niet al te opmerkelijk te noemen, maar het bijzondere hieraan is dat de premiere zich op het filmfestival van Cannes bevindt. Dit is weliswaar tien dagen eerder (15 mei dus), maar als er wel één podium is waar regisseur Ron Howard zijn kindje wil tonen, is het Cannes wel.

Star Wars Park

Disney is de laatste tijd sowieso lekker bezig als het om Star Wars draait. Naast de trailer van Solo: A Star Wars Story die wordt gedropt en de film Star Wars: The Last Jedi die afgelopen winter te zien was, is er een nieuw project waar Disney mee bezig is. Terwijl jij dit bericht nu leest, wordt er een heus ‘Star Wars Park’ gemaakt, die onderdeel zal uitmaken van Disneyland. De eerste dronebeelden hebben ze daarvan vrijgegeven en zijn hier te bekijken.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: