vera-dijkmans-instagram-nude-billen

Vera Dijkmans’ Instagram is om je vingers bij af te likken!

Zo, hallo, wie hebben we daar dan?! Vera Dijkmans mag in Nederland misschien geen bekende zijn, maar op het wereldwijde web heeft ze al flink naam gemaakt. En daarmee doelen we op haar inmiddels beruchte Instagram-account. Met bijna 200.000 volgers kan Vera op een flinke achterban rekenen. O ja, en ze heeft een fabelachtige set billen. De kans dat je deze in de toekomst bij de uitbrak-babes tegenkomt is dan ook op zijn zachtst gezegd ‘reëel’ te noemen.

Foto’s Vera Dijkmans

Een beetje Neerlands trots dus en hoe kun je daar het beste bij stilstaan? Precies, door de Amsterdamse te eren met haar mooiste foto’s. En het was nog best lastig een goede selectie te maken. Niet door het geringe aantal kiekjes, maar juist door de keuzestress die spontaan ontstaat! Toch hebben we ons uiterste best gedaan en daar is dit uit voortgekomen. Kijk en geniet!

UPDATE: haar Instagram is inmiddels meerdere malen verwijderd, dus hebben wij de beste foto’s gepakt die op haar eerdere accounts te zien waren.


Gelukkig voor ons is Vera Dijkmans niet de enige Nederlandse schone die op Instagram furore maakt. Wat te denken van Sandra Prikker, die al ruimschoots de drie miljoen volgers is gepasseerd. Haar pagina zorgt eveneens voor heel wat moois, dus breng daar ook gerust een bezoekje aan!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

4 comments

Comments are closed.