Roadtrip-Zuid-Europa-Barcelona

Zo beleef jij de ultieme Zuid-Europese roadtrip!

Heb je deze zomer nog steeds geen plannen gemaakt of maak je plannen om vlak na het toeristenseizoen het ervan te nemen? Dan ben je er weliswaar laat bij, maar is dit artikel er om jou uit de brand te helpen! Met deze lijst van steden is het voor jou niet meer mogelijk om iets anders te doen dan door Zuid-Europa te reizen.

Reiswebsite Travel And Leisure heeft, op basis van bezienswaardigheden, cultuur, eten, vriendelijkheid, winkelen en de algemene waarde, een lijst gepubliceerd van de top vijftien steden in Europa. Wat blijkt? Deze lijst wordt vooral gedomineerd door plaatsen uit de warme landen ver onder ons. Spanje, Italië en Portugal nemen de topposities én die daaronder in beslag. Hoe kun je daar beter gebruik van maken, dan deze steden te bezoeken in een roadtrip door Zuid-Europa?! Beleef jij niet alleen een geweldige tijd in de beste steden van Europa, maar pak je ook nog eens het mooie weer mee. Een win-winsituatie dus.

Tip: Begin in Portugal of Italië, aangezien je veel meer kilometers aflegt als je in het geografische midden van je roadtrip begint! (En blijf natuurlijk niet langer dan een week in één plaats.)

Steden voor Roadtrip Zuid-Europa

Porto, Portugal

Lissabon, Portugal
Roadtrip-Zuid-Europa-Lissabon

Madrid, Spanje
Roadtrip-Zuid-Europa-Madrid

Barcelona, Spanje
Roadtrip-Zuid-Europa-Barcelona.

Sevilla, Spanje
Roadtrip-Zuid-Europa-Sevilla

San Sebastian, Spanje

Venetië, Italië
Roadtrip-Zuid-Europa-Venetie

Florence, Italië
Roadtrip-Zuid-Europa-Florence

Rome, Italië
Roadtrip-Zuid-Europa-Rome

Siena, Italië
Roadtrip-Zuid-Europa-Siena

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

6 comments

Comments are closed.