brouwerij-kordaat-bier-kopen-lidl

Alles wat je wilt weten van het Kordaat bier (en waar je het kunt kopen)!

Na lang wachten is het veelbesproken Kordaat bier dan eindelijk in de winkels te koop. Er is de afgelopen maanden veel te doen geweest rondom het pilsje. Zo was er onduidelijkheid over de naam en kwam er kritiek op de reclame. De masculine toon zou vrouwen afschrikken om zich aan een Kordaat biertje te vergrijpen.

Één ding is zeker: dit merk heeft voor veel nieuwsgierigheid gezorgd bij alle bierliefhebbers. Daarom praat Vrijmibro jou hier bij over alle ontwikkelingen rondom Brouwerij Kordaat en weet je direct hoe het smaakt.

Brouwerij Kordaat

Donderdag bracht RTLZ naar buiten dat het Bavaria is die met het Kordaat bier is gekomen. Dit was echter bijzonder moeilijk te achterhalen, aangezien er op geen enkele manier een link te leggen was tussen de twee partijen. Bij niet één spotje of andere vorm van reclame is de naam van Bavaria zichtbaar. Zelfs op de website van Kordaat bier is deze naam nergens te vinden. Volgens Lidl-woordvoerster Rinske van den Bos is dat expres zo. “Eerst het merk vestigen, dan pas de link leggen”, is haar uitleg.

Ophef reclame

Toch is het niet alleen maar spanning en sensatie rondom het pils ‘voor alle kordate mannen van Nederland’. Met deze tekst proberen ze hun doelgroep zo goed mogelijk te bereiken:

“Voor alle kordate mannen van Nederland die beloond mogen worden omdat ze het huis van hun gezin als een kasteel verdedigen, ze door weer en wind en met gevaar voor eigen leven de zwaarste klussen volbrengen… voor ál die mannen is er nu Kordaat!”

Lees ook: helium bier is een fabeltje en dit is waarom

Allemaal goed en wel, maar er zijn veel vrouwelijke bierfanatici die zich hier niet in kunnen vinden. Want waarom zouden vrouwen het niet mogen drinken? Het heeft ertoe geleid dat op de site van Kordaat een kleine aanpassing is gedaan. Zo staat er nu dat het is “voor de daadkrachtige man of vrouw die beloond mag worden omdat ze onmisbaar zijn.”

Het neemt niet weg dat de reclame van het nieuwe biertje niet alleen erg grappig, maar ook ontzettend succesvol is!

Smaak Kordaat bier

Genoeg gesteggeld over namen, herkomsten en alle ophef. Het is tijd om te kijken of het Kordaat bier een beetje te drinken is. Zelf zijn ze er kort maar krachtig over. “Kordaat heeft een toegankelijke, frisse en rijke smaak met een aangenaam bittere afdronk.” Daarnaast geven ze direct een gratis tip over de koeling. “Drink Kordaat het liefst bij een temperatuur van 6-8 graden Celsius, dan smaakt ‘ie het best. Kordaat bevat 4.8% alcohol.”

Waar kopen?

Heel simpel: in elke Lidl-winkel. Probeer dus niet bij de Albert Heijn of de Jumbo erom te vragen, want dan kom je met lege handen thuis. Je kunt een kratje met 24 flesjes kopen voor de prijs van €6,50. Dat wordt dus naar de dichtstbijzijnde Lidl snellen om het bier in huis te halen!

Bron beeld: Kordaatbier.nl

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: