chiang-mai-thailand

Backpacken in Azië? Vergeet dan niet deze steden te bezoeken!

Het is voor een hoop mensen een droom om met enkel een rugtas en een paar stevige schoenen het vliegtuig in te stappen en rond te trekken in Azië. De reden? Jezelf ontdekken, nieuwe mensen leren kennen en vooral in aanraking komen met een totaal andere cultuur. Maar ja, waar moet je beginnen? Die vraag alleen al is voor een hoop backpackers in spe een reden om toch maar in eigen land op vakantie te gaan.

Toch is er nu een uitkomst voor de dromers onder ons, want Travel And Leisure heeft een lijst uitgebracht met de mooiste Aziatische steden om te bezoeken. Dat alleen al moet meer dan voldoende inspiratie geven om er alsnog op uit te gaan.

Mooiste Aziatische steden

Waar is op gelet om de mooiste steden in Azië te kiezen? De ervaringen van veel volgers op hun site, eigen reviews en de gebruikelijke criteria als toegankelijkheid, toerisme, eten en drinken en gastvrijheid. Na alles nog eens goed op een rijtje te hebben gezet, heeft de reisblog deze tien steden geselecteerd als mooiste steden in Azië!

Thumpi (Bhutan)

Bron: Flickr

Siem Reap (Cambodja)

siem-reap-cambodja

Bangkok (Thailand)

bangkok-thailand

Tokio (Japan)

tokyo-japan

Chiang Mai (Thailand)

chiang-mai-thailand

Hoi An (Vietnam)

hoi-an-vietnam

Luang Prabang (Laos)

Luang-Prabang-laos

Kyoto (Japan)

kyoto-japan

Ubud (Indonesië)

ubud-indonesie

Udaipur (India)

Udaipur-india

Zuid-Europa

Kies je ervoor om liever in Europa te blijven en door landen als Italië, Spanje en Portugal te struinen? Geen paniek, want hier kun je namelijk lezen hoe jij de ultieme Zuid-Europese roadtrip beleeft!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: