nieuw-zeeland-timelapse-4k

Heerlijke 4K timelapse toont waarom je ooit naar Nieuw-Zeeland moet

Meer dan eens wordt Nieuw-Zeeland door de doorgewinterde reiziger gezien als het kleine broertje van het grote Australië, maar de vraag is of deze stelling ook terecht is. Wie namelijk over de tijd en het geld beschikt gaat niet de wereld over reizen om maar één land te bezoeken. Vaak wordt een verblijf in Australië gekoppeld aan een periode in het prachtige Nieuw-Zeeland en vice versa. De gedachte dat Nieuw-Zeeland enkel de warming-up voor het grote werk is, is echter een enorme misvatting. Om dat te onderstrepen is het tijd om deze te gekke timelapse te laten zien van fotograaf Cory Marshall. Hij besloot aan iedereen te laten zien hoe schitterend het ‘kiwi-land’ is. Vier minuten lang is het genieten hoe de natuur in beeld wordt gebracht!

Bezienswaardigheden Nieuw-Zeeland

Heeft dit je overtuigd om binnenkort (of überhaupt ooit) naar Nieuw-Zeeland te reizen, dan is het tijd om jou drie plaatsen aan te bevelen om met eigen ogen te bekijken. Misschien weet je al van het bestaan af, maar het kan nooit kwaad deze bezienswaardigheden onder de aandacht te brengen.

Matamata

Huh, heeft Nieuw-Zeeland meer plaatsen dan alleen Wellington? Jazeker en Matamata is misschien niet de allergrootste plaats, maar wel het voornaamste decor van de Lord Of The Rings-serie.

Nieuw-Zeeland-matamata-lord-rings

National Park Tongariro

Wie liever voor een ruiger landschap kiest en graag een stel stevige schoenen aantrekt, moet eens het vulkanische gebergte aanschouwen.

nieuw-zeeland-tongariro-vulkaan

Stewart Island

We haalden net al even de kiwi’s in Nieuw-Zeeland aan, maar daarmee bedoelen we niet het fruit! Een kiwi is namelijk ook een kleine, zwarte vogel die zeer zeldzaam is. Er zijn niet veel plaatsen waar je ze kunt spotten en de kans dat je ze ziet is nihil, maar als je tóch een poging wilt wagen is Stewart Island voor jou de place to be!

nieuw-zeeland-kiwi-vogel

Trekt Nieuw-Zeeland je aan, maar ga je nóg liever naar Zuid-Europa, dan is het tijd om op deze te gekke roadtrip te gaan!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

3 comments

Comments are closed.