ajax-video-real-madrid

Kippenvel! Ajax brengt inspirerende video in aanloop naar kraker tegen Real Madrid

Het is geen geheim dat de media-afdeling van Ajax 24 uur per dag op volle toeren draait. Vooral wanneer de écht belangrijke wedstrijden voor de deur staan, weten ze hoe ze fans in vervoering kunnen brengen. Vandaag is zo’n dag. De Amsterdammers spelen tegen Real Madrid in het Santiago Bernabéu om door te stoten naar de kwartfinale van de Champions League. Makkelijk is het niet, want daarvoor moet eerst een 2-1 achterstand worden weggepoetst.

Je zou dus denken dat de Ajacieden geen extra motivatie nodig hebben, maar dankzij deze inspirerende video weet je zeker dat ze 110% geven. Kasper Dolberg, Hakim Ziyech en Donny van de Beek krijgen namelijk een speciale boodschap van het thuisfront.

Het is niet voor het eerst dat Ajax met dergelijke video’s uitpakt en inspireert. Zo bracht de Amsterdamse club enkele maanden geleden een video naar buiten waarin de grootste talenten werden aangespoord om nog een jaartje in de Johan Cruijff ArenA te ballen. Dat zag er als volgt uit.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: