Hotel-Chalet-Carl-Lech

Weekje wintersporten in Lech? In dit hotel betaal je €70.000 (!) per nacht

De kans is groot dat je tijdens de kerstvakantie met vrienden of familie een weekje (misschien zelfs twee) naar de bergen bent geweest om van het (après)skiën te genieten. Wie dit nog niet heeft gedaan en nog plannen heeft is waarschijnlijk druk op zoek naar die ene perfecte plek. Is het niet in Oostenrijk of Zwitserland, dan is Polen voor jou the place to be. Zit je echter krap bij kas, dan is Hotel Chalet Carl absoluut géén optie voor jou. Het luxueuze verblijf in Lech – een andere plek dan waar de Oranjes vertoeven – behoort volgens The Daily Mail tot de wereldtop, maar heeft ook een krankzinnig prijskaartje. De kosten voor één nachtje slapen kunnen namelijk oplopen tot wel €70.000 per nacht! Kies je overigens voor het meest minimalistische verblijf, dan rekent Chalet Carl ‘slechts’ €30.000 per nacht. Koopje, toch?!

Hotel Chalet Carl

Zo’n grote smak geld vraagt natuurlijk om een hoop kwaliteit en die krijg je dan ook. Er zijn in totaal tien slaapkamers, evenveel badkamers, biedt plek aan 22 gasten en heeft een leger aan extra faciliteiten. Zo is er onder andere een grote bar voor buiten, buiten- en binnenzwembad, een aantal haardvuren, een thuisbioscoop, massageruimtes en niet te vergeten een sportschool. O ja, en een wijnkelder. Het is dan ook niet voor niets een vijfsterrenhotel.

Tekst gaat onder de foto’s verder.

Hotel-Chalet-Carl-Lech
Hotel-Chalet-Carl-Lech
Hotel-Chalet-Carl-Lech
Hotel-Chalet-Carl-Lech
Hotel-Chalet-Carl-Lech

Hotel-Chalet-Carl-Lech
Hotel-Chalet-Carl-Lech

We snappen als geen ander dat deze luxe niet bepaald voor iedereen weg is gelegd en dat een deel van de Nederlanders zelfs helemaal niet houdt van wintersport. Daarom heeft Vrijmibro hier een lijst van de minst bezochte landen, die desondanks over een fantastisch leefgebied beschikken. Of kijk hier naar een potentiële roadtrip door Zuid-Europa! De keus is aan jou.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags: