De mooiste vrouwen van Nederland: de sequel

Het is weer tijd voor lijstjes! Mensen mogen weer stemmen op de mooiste vrouw van Nederland, voor de jaarlijkse FHM 500. Om jou wat inspiratie te geven, is hier een aantal dames die wat ons betreft tot de knapste van dit land horen.

Een paar jaar geleden maakte Vrijmibro vanwege de FHM 500 ook al een lijst met de tien mooiste vrouwen van Nederland. Dat doen we anno 2020 nog eens dunnetjes over. Maar niet door alle te knippen en te plakken. In plaats daarvan schotelen we jou tien nieuwe dames voor! Want zeg nou zelf, voor de honderdste keer Geraldine Kemper en Kim Feenstra aanhalen gaat na een tijdje vervelen.

Net zoals de vorige keer is er geen volgorde van knap naar minst knap (voor zover dat hier kan). In plaats daarvan gaan we het rijtje weer alfabetisch (via de achternaam) af.

Wil je op één van de dames stemmen voor de FHM 500? Dat kan via deze link tot en met 20 mei. Acht dagen later wordt de winnaar bekend gemaakt.

Mooiste vrouwen van Nederland

Nochtli Peralta Alvarez
Ze was ooit politie-agente, maar tegenwoordig gaat ze door het leven als (fitness)model. En niet zonder succes, want ze heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @nochtlii op


Marieke Elsinga
De beste reden om Qmusic te luisteren en naar RTL Boulevard te kijken. Sinds kort is ze gelukkig in de liefde, dus helaas voor jou is er geen kans meer. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op


Emma Heesters
De mooiste zangeres van Nederland op dit moment! Als ze niet hit na hit scoort, zingt Emma wel de pannen van het dak bij Beste Zangers. Helaas voor ons heeft ze sinds kort een relatie met voetballer Wesley Hoedt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Celine Huijsmans
De nieuwslezeres steelt al langer de show op de radio en dus kan Celine niet in dit rijtje ontbreken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Celine (@celinehuijsmans) op

Mikky Kiemeney
Heel Nederland heeft de vriendin van Frenkie de Jong omarmd en dat is niet zo gek. Ze is spontaan, knap en timmert hard aan de weg om van haar kledinglijn een succes te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Jutta Leerdam
De sprintster strijdt met Suzanne Schulting om de titel ‘knapste schaatster van Nederland‘. We laten aan jou wie er daarmee vandoor gaat, want Jutta’s concurrente is hierna al te zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam) op

Suzanne Schulting
En laten we daar inderdaad Suzanne Schulting hebben. Of de koningin van het shorttrack er beter uitziet dan Jutta, is helemaal aan jou!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Welmoed Sijtsma
De lekkerste manier om op te staan én naar bed te gaan! Presenteert Welmoed niet Goedemorgen Nederland, dan is ze wel te zien bij Op1. Allebei geen straf om naar te kijken.
welmoed-sijtsma

Juultje Tieleman
De vriendin van YouTuber Gio Latooy is zelf ook op het videoplatform aanwezig, maar is nog veel groter op Instagram. Daar heeft ze meer dan 800.00 volgers en het is niet moeilijk om te zien waarom.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman) op

Nina Warink
De vriendin van een andere YouTuber, Kalvijn. En ook Nina timmert zelf keihard aan de weg. Het is niet moeilijk om te zien waarom de brunette zo geliefd is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NINA WARINK (@ninawarink) op


Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: