jutta-leerdam-sexy-bikini

Vriend, Jutta Leerdams Instagram is dé opwarmer voor het schaatsseizoen

Je zou er niet direct aan denken, maar het schaatsseizoen gaat bijna beginnen. ‘Lekker belangrijk’ is wat je nu waarschijnlijk denkt, maar zodra Jutta Leerdam aan de start verschijnt wordt je spontaan fan. De sexy blondine bonst op de deur om naam te maken in de schaatswereld, maar de mannelijke schaatsfans hebben haar allang ontdekt. De wereldkampioene bij de junioren heeft met meer dan 50.000 Instagramvolgers een grote schare fans en het is niet moeilijk te zien waarom.

Instagram schaatsbabe Jutta Leerdam

Op ons favoriete sociale medium Instagram is al snel te zien dat Jutta Leerdam zichzelf graag van haar mooiste kant laat zien. Naast de gebruikelijke schaatsfoto’s (kun je het haar kwalijk nemen?!) zien we ook een hoop kiekjes, waarbij we haar in de meest sexy poses zien. Geloof je ons niet? Dan bieden de foto’s hieronder uitkomst!

Vriendin Koen Verweij

Wie denkt zijn slag te kunnen slaan en haar nieuwe vriend te worden, heeft het mis. Jutta heeft namelijk al een relatie en niet met de minste. De negentienjarige Leerdam wordt elke ochtend wakker naast Olympisch kampioen Koen Verweij! De twee laten met een leeftijdsverschil van negen jaar zien dat in de liefde leeftijd slechts een getal is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

1 year full of love❤️ #timeless

Een bericht gedeeld door Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) op

Suzanne Schulting

Nu we jou een hoop Instagram foto’s van Jutta Leerdam hebben getoond, is het tijd om de écht belangrijke vraagstukken in het leven voor te leggen. Want kies jij – in een wereld waarin beide dames vrijgezel zijn – voor Jutta of shorttrackster Suzanne Schulting? Vrijmibro lichtte eerder uitgebreid de bikinifoto’s van Suzanne uit en nu is het tijd om tussen de dames te kiezen. Voor ons is het een bijna onmogelijke opgave!

Bron beeld: Instagram Jutta Leerdam

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: