Welmoed Sijtsma is jouw reden om naar WNL te kijken!

De Slimste Mens gaat weer van start! Vanaf maandag 16 juni kunnen we weer thuis meedoen met alle rijtjes, open deuren en algemene kennisvragen. Veel mannen zullen echter met weemoed terugdenken aan het vorige seizoen. Niet vanwege het type vragen of de winnaar (Sander Schimmelpenninck), maar door het meedoen van presentatrice Welmoed Sijtsma. Er zullen sindsdien een hoop extra mannen naar Goedemorgen Nederland te kijken.

De Slimste Mens

Tijdens het winterseizoen van De Slimste Mens was Welmoed Sijtsma in een respectabele drie afleveringen te zien. Daar heeft ze kennelijk zoveel populariteit (waarschijnlijk bij mannen) vergaart, dat er een fanaccount op YouTube van haar is gemaakt. Die houdt niet alleen haar bezoekjes bij de quiz op NPO2 bij, maar ook alle keren dat zij verantwoordelijk is voor de presentatie van het Jeugdjournaal.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden steelt alle harten bij Dumpertreeten!

https://www.youtube.com/watch?v=SGsOJIFvoBk

https://www.youtube.com/watch?v=DJcoU2lVqUA

Jeugdjournaal

Als je weleens gehoord hebt van Welmoed Sijtsma, dan is de kans enorm dat je de laatste jaren naar het Jeugdjournaal hebt gekeken. Daar is de 26-jarige Friese sinds 2015 mede-verantwoordelijk voor de presentatie. Op haar Wikipedia-pagina staat dat ze er in 2014 redactrice was, maar een jaar later dus al voor de camera mag staan.

Bron: Screenshot Jeugdjournaal

WNL

Het is tijd voor een kleine update, want sinds begin september is Welmoed bij WNL aan de slag. Samen met Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr begroet zij ’s ochtends alle werkende Nederlanders en worden ze op de hoogte gebracht van het laatste nieuws. En laten we eerlijk zijn: wakker worden met Welmoed Sijtsma, dat wil toch iedereen?!

welmoed-sijtsma-wnl

Vriend Welmoed Sijtsma

Mocht je nu denken “Welmoed Sijtsma is bijzonder knap en ook nog eens slim, daar zou ik wel een relatie mee willen!”, dan heb je pech. Volgens De Telegraaf is ze erg gelukkig met haar vriend Eric. Jammer voor jou, maar geen paniek. Wij hebben namelijk als troost een paar foto’s van haar Instagam hieronder gezet. Kun jij verder dromen en anders jouw zinnen zetten op Amber Brantsen of een andere nieuwslezeres.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: