Zembad-bier-Starkenberger

Baantjes trekken in een zwembad vol bier? Het kan!

Zwemmen in een bad vol water, dat is zo 2016. Veel spectaculairder is het om het vol te gooien met hetgeen waar jij écht van houdt: bier. Klinkt absurdistisch, maar in Oostenrijk hebben ze dit voor elkaar gekregen. In het plaatsje Tarrenz hebben ze speciaal voor jou een bad geserveerd waar jij ongestuurd in het bier rond kunt dobberen.

Starkenberger

De brouwerij die dit mogelijk maakt is Starkenberger. De eeuwenoude biermaker heeft in het slot waar alles wordt geproduceerd een bad neergezet waar je samen met je vrienden twee uur lang alle zorgen achter je kunt laten. Voor iets meer dan tweehonderd euro heb je twee uur lang de boel voor jezelf.

Heb je een slecht gevoel over een bad vol bier? Geen paniek. Uit onderzoek (en ook volgens werknemers van Starkenberger) is bier juist heel erg goed voor je huid. Er wordt dan ook aangeraden om niet direct te douchen, zodat alles nog goed kan intrekken. Extra reden dus om in dit zwembad volledig te ontspannen!

Drink jij toch liever bier in plaats van een zwembad vol met pils? Dan hebben we goed nieuws. Binnenkort is er een gratis festival voor speciaalbier in het Brabantse Grave. Lees er hier alles over!

Bron foto: Starkenberger

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

One comment

Comments are closed.