emma-heesters-vriend-relatie

Vriend, Emma Heesters is de beste én knapste zangeres van Nederland

De kans is groot dat je Emma Heesters wel vaak hebt gehoord, maar nooit eerder zag. Daar komt nu verandering in, want Vrijmibro laat jou zien waarom het zeker de moeite waard is om de bloedmooie 24-jarige Beste Zangers-zangeres te volgen!

Op YouTube is de zangeres al langer een sensatie. Daar heeft Emma na vijf jaar keihard werken maar liefst 2,2 miljoen abonnees! Toch werd ze in Nederland pas écht bekend toen ze meedeed aan het programma Beste Zangers. Daar scoorde ze met Rolf Sanchez de gigahit ‘Pa Olvidarte’.

Kan niet beter, zou je denken. Maar dat kan het wel! Samen met Tino Martin en Kris Kross Amsterdam heeft ze namelijk nu al de zomerhit van 2020. Het nummer ‘Loop Niet Weg’ is al vele miljoenen keren gedraaid, gestreamd en bekeken op YouTube.

Foto’s Emma Heesters

We weten dat haar muziek niet de enige reden is dat jij hier bent, want ze is ook ontzettend knap! Wie een paar seconde op haar social media kijkt, weet direct dat dit één van de mooiste vrouwen van Nederland is. De foto’s hieronder (allemaal van haar Instagram pagina) zijn het bewijs!

emma-heesters-relatie
emma-heesters-vriend
emma-heesters-bikini
emma-heesters-wesley

Relatie met Wesley

Mocht jij je afvragen of Emma Heesters nog vrijgezel is, dan is er slecht nieuws voor je. De zangeres heeft namelijk een relatie met Wesley. Niet met Sneijder, zoals de roddelpers dacht, maar met Welsey Hoedt. En laat dat ook een international van het Nederlands elftal zijn. De verdediger speelde onder meer voor AZ, Lazio Roma en Southampton. Dit seizoen werd de 26-jarige mandekker verhuurd aan Royal Antwerp FC.

Van club heeft de 26-jarige Hoedt dus vaak gewisseld, maar hij zou gek zijn om dat ook van vriendin te doen. Een week geleden maakte Emma de relatie ‘insta official’. Met de woorden “Ik had nooit gedacht dat iemand mij zou vangen zoals jij dat doet”, deelde ze een foto van hun twee samen op social media.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ik had nooit gedacht dat iemand mij zou vangen zoals jij dat doet ❤️

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters) op

Bron beeld: Instagram Emma Heesters

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: