cristiano-ronaldo-omhaal-mooiste

Wij selecteerden door de omhaal van Ronaldo de mooiste omhaal-goals ooit!

In de 64ste minuut hield de volledige voetbalwereld een paar seconden haar adem in, voordat het definitief getuige was van één van de mooiste Champions League-doelpunten ooit. Wie anders dan Cristiano Ronaldo maakte met een magistrale omhaal de 0-2 in de kwartfinale tegen Juventus (de finale van vorig jaar). Het bracht niet alleen alle fans van Los Galacticos in extase, maar zelfs de supporters uit Turijn konden niet anders dan klappen voor dit kunststukje. Trainer Zinedine Zidane kon ook zijn ogen niet geloven, maar toen aan hem werd gevraagd of dit doelpunt, of zijn volley in de CL-finale tegen Bayer Leverkusen in 2002 mooier was, antwoordde hij gevat “die van mij, zeker weten!”

Wie het nog niet gezien heeft (of er geen genoeg van krijgt) kan de omhaal van Cristiano Ronaldo hieronder bekijken.

Mooiste goals met een omhaal

Dit pareltje van CR7 geeft ons de gelegenheid om nog eens terug te blikken op de mooiste omhalen (wat Vrijmibro betreft) aller tijden. Natuurlijk zullen we er een paar vergeten (Rivaldo tegen Valencia, of Mexès tegen Anderlecht), maar deze horen er zonder enige twijfel bij!

Marco van Basten (Ajax – FC Den Bosch)

Zlatan Ibrahimovic (Zweden – Engeland)

Wayne Rooney (Manchester United – Manchester City)

Ronaldinho (Barcelona – Villarreal)

Pa-Modou Kah (Roda JC – VVV Venlo)

Goal Zlatan Ibrahimovic

Enkele dagen geleden werden voetballiefhebbers over de hele wereld ook al verwend met een absolute wereldgoal. Zlatan Ibrahimovic besloot bij zijn debuut voor Los Angeles Galaxy dat hij het publiek maar eens moest laten zien wat écht mooie doelpunten zijn. Het mondde uit in een heerlijke volley van wel veertig meter! Daarmee liet de Zweedse oud-Ajacied zien op 35-jarige leeftijd nog lang niet versleten te zijn. Met sterren als David Beckham en Steven Gerrard dacht het publiek al het nodige te hebben meegemaakt, maar in Amerika gaan ze van Ibracadabra pas écht plezier beleven!

Bron beeld: Twitter Real Madrid

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: