marieke-elsinga-borsten-jfk-1

Marieke Elsinga staat met deze sexy foto’s in de JFK!

De ster van Marieke Elsinga is aardig rijzende. De presentatrice doet de ochtendshow van Qmusic met Mattie, is razende reporter bij RTL Boulevard en presenteert de naakte datingshow Adam zkt. Eva VIPS!. En alsof dat allemaal niet genoeg is, is Marieke ook nog eens te zien in een sexy fotoshoot voor JFK Magazine. En daar heeft het blad de eerste foto’s van online gezet. Maak je borst hiervoor maar nat!

Marieke Elsinga in JFK

In het bijbehorende interview geeft de brunette tekst en uitleg over de shoot. “Ik zit niet in het hokje lekker wijf,” aldus Marieke Elsinga. “Ik zie mezelf altijd meer als iemand die je erbij kunt hebben. Da’s lachen, met Marieke, die is gewoon lekker zichzelf. Niet een lekker wijf. Er wordt mij ook altijd gevraagd: ‘Krijg je vaak dickpics?’ Dan zeg ik altijd: ‘Nee, nooit gekregen.'”

De reden dat ze besloot om een sexy fotoshoot te doen voor het blad? Ze wil een nieuwe kant van haarzelf belichten. “Mensen die me zien op tv of horen op de radio, weten inmiddels wel een beetje hoe ik in elkaar steek. Het beeld dat ze de afgelopen jaren van mij hebben gezien, is redelijk consistent. Het labeltje dat Marieke ook best sexy kan zijn, mocht daar nog wel bij.”

De eerste foto’s beloven in ieder geval een hoop. Zo zien we haar in badpak en is er ook een zwart-witfoto, waarbij ze met haar handen haar borsten bedekt.

marieke-elsinga-borsten-naakt

marieke-elsinga-borsten-jfk-1

De nieuwste JFK ligt nu in de winkels, mét de sexy shoot van Marieke Elsinga. Kopen dus!

Nipplegate RTL Late Night

In de loop der jaren heeft Marieke Elsinga op verschillende manieren het nieuws gehaald, maar de opmerkelijkste reden was tijdens één van haar avonden bij RTL Late Night zonder Twan Huys. Daar ontplofte Twitter toen ze een jurk aanhad waarbij de stiknaden op een onhandige plek zaten. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de airco in de studio wat hoog stond. Toch was Marieke de beroerdste niet en zette ze het voorval zo snel mogelijk recht.

Sexy shoots JFK

Het is niet voor het eerst dat er een vrouw sexy of zelfs (gedeeltelijk) naakt in JFK staat. Zo poseerden voor de laatste edities onder meer Robin Martens, Shelly Sterk en Romy Monteiro in het magazine. Afwachten dus wie er nog meer in dat rijtje komen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: