suzanne-schulting-bikini-fotos

Blik nog even terug op de zomer met de bikinifoto’s van Suzanne Schulting!

Wie een blik naar buiten werpt, weet het zeker: de zomer is definitief voorbij. Het weer wordt slechter en je slijt de dagen niet meer aan het strand, maar achter je bureau op je werk. Hoe kunnen we dan het beste jouw dag opvrolijken? Met foto’s van Suzanne Schulting natuurlijk! De shorttrackster heeft een lange vakantie achter de rug en is klaar om haar kunsten op het ijs te laten zien.

Bekijk ook: dit zijn de lekkerste instagram-billen!

De bijna 21-jarige Olympisch kampioene is op dit moment volop aan het trainen op de shorttrackbaan. Wat haar instagramvolgers is opgevallen, is dat ze ons in de tussentijd volop getrakteerd heeft op vakantiefoto’s in bikini. Het zou bijna misdadig zijn om deze niet aan jou te laten zien.

Suzanne Schulting in bikini

Om bij te komen van een lang en zwaar seizoen, heeft Suzanne Schulting de voorbije tijd door Azië gereisd. Niet alleen landen als Thailand, Maleisië en Indonesië hebben kennis gemaakt met haar schoonheid, maar ook plaatsen als Scheveningen en Heerenveen. En wij ook, want op Instagram kwamen er geregeld foto’s van Suzanne Schulting in bikini voorbij. Daar zeggen we nooit nee tegen en omdat we niet zelfzuchtig zijn, delen we deze graag met jou!


Mooiste billen

Wie de afgelopen maanden het nieuws rondom Suzanne Schulting heeft gevolgd, weet dat ze niet alleen bekend staat om haar waanzinnige sportprestaties, want het blad FHM heeft haar achterwerk namelijk uitgeroepen tot ‘de mooiste billen van Nederland’! Iets wat we niet bestrijden, maar juist onderstrepen.

Ben je benieuwd naar meer foto’s van Suzanne Schulting? Bekijk dan hier haar shoot voor Helden Magazine en lees dan direct haar mening over een naaktshoot in de Playboy.

Bron beeld: Instagram Suzanne Schulting

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: