beste-film-valentijnsdag-netflix

Deze films zijn ideaal om op Valentijnsdag met haar te kijken!

Ten eerste willen we jou even feliciteren. Je hebt dit artikel aangeklikt, dus gaan we ervan uit dat je Valentijnsdag niet alleen hoeft te spenderen. Lucky you!

Nu het tweede: wat je waarschijnlijk is opgevallen is dat sinds je verbintenis, het maken van keuzes knap lastig is. Thuisbezorgd is niet langer een simpele manier van eten bestellen, maar een martelapp met veel te veel opties. Hetzelfde geldt ook voor Netflix. De zin ‘Zullen we een film kijken?’ betekent niet langer een avondje vol Netflix (en niet vergeten de chill), maar het bladeren door pagina’s vol films.

Vrijmibro to the rescue. We geven je een lijstje met acht films waar jij (en je metgezel) samen van kunnen genieten.

‘Hot Fuzz’ (2007)

Nee, het is geen porno. Wel Simon Pegg gemixt met veel duistere comedy. Deze is zeker een bezichtiging waard en leuk voor jullie allebei.

‘500 Days of Summer’ (2009)

Een romantische komedie met een verrassend inzicht. Wat gebeurt er eigenlijk als niet de vrouw, maar de man verliefd wordt en als enige in ware liefde gelooft?

‘Jerry Maguire’ (1997)

De zin ‘Gimme the money!’ komt je vast bekend voor. Kleine tip van ons na de bezichtiging van deze film: kies wel het gepaste moment om deze uit te kramen. Niet na seks, bijvoorbeeld.

‘When Harry Met Sally’ (1989)

Kunnen mannen en vrouwen bevriend zijn? Deze film geeft het antwoord. Daarnaast zit in deze film de beste orgasme scene ever. Hilariteit gegarandeerd.

‘About Time’ (2013)

Tim doet ons denken aan onze eigen, awkward zelf zonder enige rem. Verschilletje tussen ons en Tim: hij kan door de tijd reizen.

‘Love Actually’ (2003)

Jump! Wie kent deze film niet? Als het antwoord op die vraag ‘ik’ is, ga je dan eens even heel diep schamen en kijk de film.

‘Crazy, Stupid, Love’ (2011)

Bromance op en top, met wat van Ryan Gosling’s sixpack erdoorheen. Prima.

‘Deadpool’ (2015)

Niet voor degene die moeite hebben met bloed: maar wel met een love story. Ryan Reynold’s Deadpool is legendarisch geworden. Fan? Er is nu ook Deadpool 2.

Geschreven door: Anouk Bowman

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: