paradiso-bier-jubileum-gloria

Paradiso viert 50-jarig jubileum met dit speciale bier

De enige echte poptempel van Amsterdam viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum: Paradiso. ’s Werelds grootste artiesten lieten er hun zangkunsten zien en voor andere gelegenheden als lezingen en kunst opende Paradiso ook altijd haar deuren. En nu de Abraham in ons midden deze prachtige mijlpaal bereikt, moet dat natuurlijk gevierd worden. Één van de manieren waarop Paradiso dat doet, is door de handen ineen te slaan met Poesiat & Kater en een speciaal biertje op de markt te brengen: Gloria, een toepasselijke naam voor deze mooie verjaardag.

Gloria

Gloria (te zien op de foto hierboven) heeft een speciale longneck en heeft een alcoholpercentage van 5.0%. De ‘Golden Pale Ale’ is fris en fruitig en is bij alle locaties in Paradiso verkrijgbaar. Daarnaast is het natuurlijk ook te vinden in het proeflokaal van Poesiat & Kater, tegen een prijs van € 5,00. Verder is het ook te vinden bij meerdere horeca- en retailgelegenheden.

Paradiso

Hoewel het bier er zeer smakelijk uitziet, is dat niet de enige manier voor Paradiso om hun vijftigjarig jubileum te vieren. Op Valentijnsdag trouwden er al een aantal stellen in de poptempel en tevens is er op 29, 30 en 31 maart het zogenaamde ‘PARADI50 Verjaardagsweekend’.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags: