nina-warink-instagram-relatie-kalvijn

Nina Warink is de bloedmooie vriendin van YouTuber Kalvijn

Mannen van Nederland, kennen we Nina Warink al? De kans is niet extreem groot en komt vooral doordat haar bekendheid vooral via het internet is ontstaan. Nina is namelijk de vriend van YouTuber Kalvijn, die al meer dan 800.000 abonnees heeft! Toch is de 21-jarige Nina Warink zelf ook druk bezig om de wereld van het internet te veroveren.

Lees ook: Is Marije Zuurveld de knapste YouTuber van Nederland?

Ze heeft op Instagram meer dan 150.000 volgers en Nina is daarnaast actief op het YouTube-kanaal Juice, waar ze het onlangs nog over haar social media had. Zo liet ze onder andere weten dat ze het lastig vindt om haar eigen sexy foto’s te zien: “ik vind het heel awkward om naar mezelf te kijken, maar ik ben wel blij met de foto’s, dat moet ik wel toegeven.”

Dat de brunette zich nergens voor hoeft te schamen blijkt wel uit de onderstaande kiekjes!

Nina Warink Instagram

Dat het in Nederland barst van de mooie dames is allang geen geheim meer. Zo werd laatst nog bekend dat Shelly Sterk de officieuze titel van ‘mooiste vrouw van Nederland’ mag dragen. Iets waar je niet meer omheen kunt bij het zien van deze foto’s!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: