ronaldo-pentalty-real-psg

Die penalty van Cristiano Ronaldo, daar was écht op getraind

Tijdens de Champions League-kraker tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain van afgelopen woensdag wisten de Madrilenen met 3-1 in Bernabéu aan het langste eind te trekken en zichzelf zo een goede uitgangspositie te werven voor de return in Parijs. Het duel in de achtste finales werd achteraf niet besproken vanwege de uitslag of het titanengevecht tussen Ronaldo en Neymar, maar vanwege de zeer opvallende penalty van de Portugese superster. Vlak voor het rustsignaal kreeg Real Madrid een penalty om de stand gelijk te trekken tegen de Franse hoofdstedelingen. Een buitenkansje wat hij niet onbenut liet, maar let bij het filmpje hieronder goed op de bal vlak voor het moment van schieten.

https://www.youtube.com/watch?v=wrz90Fs8We0

Training

Wie aandachtig heeft gekeken, merkt op dat de bal vlak voor de treffer een klein beetje opspringt. Toeval? Zeker niet, aldus voormalig verdediger en ploeggenoot van CR7 bij Manchester United, Rio Ferdinand. In de BT studio liet hij weten dat de vijfvoudig Wereldvoetballer van het Jaar daar al in zijn Engelse periode hard op trainde. “Ik zweer het je. Het is gestoord, maar dat deed hij vroeger op trainingen al.”

Het zal niet voor het eerst zijn dat Ronaldo dingen met een bal doet wat door velen als absurd en bijna onmogelijk wordt gezien, al is er één iemand die het tot een handelsmerk heeft gemaakt: Ronaldinho. Bijna een maand geleden maakte de Braziliaan bekend zijn schoenen definitief aan de wilgen te hangen en liet daarmee veel supporters een klein beetje met een gebroken hart achter.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags:

4 comments

Comments are closed.