cristiano-ronaldo-sikje-goat

De échte reden waarom Cristiano Ronaldo nu een sikje heeft

Wie de wedstrijd tussen Marokko en Portugal kijkt, ziet dat Cristiano Ronaldo een nieuwe, opvallende look heeft. De Portugese superster van Real Madrid was al in de vierde minuut trefzeker vanuit een korte corner. Voor de supporters was direct goed te zien dat CR7 een statement wil afgeven. Sinds kort loopt Ronaldo namelijk rond met een sikje en dat heeft zo zijn redenen.

Ronaldo = G.O.A.T.

Zijn boodschap om een sikje te laten groeien, is om duidelijk te maken dat hij de absolute GOAT in het voetbal is (Greatest Of All Time). En aangezien goat Engels is voor geit, heeft Cristiano dit visueel gemaakt. Door zijn vele doelpunten én met zijn uiterlijk vertoon.

Lees ook: is de omhaal van Cristiano Ronaldo de mooiste goal ooit?

Het sikje van Cristiano Ronaldo verklaart ook waarom hij zijn eerste doelpunt tegen Spanje vierde, door nadrukkelijk over zijn kin te wrijven. Het was een teken aan de wand.

De nieuwe look leverde een hoop reacties op internet op:

Lionel Messi

Ronaldo is niet de enige die via opvallende manieren probeert te vertellen dat hij de grootste en beste voetballer aller tijden is. Eerder poseerde Lionel Messi met een geit voor Paper Magazine. De reden daarvoor is na het lezen van dit artikel niet moeilijk te achterhalen.

Bron beeld: Twitter AS English

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: