Zelf-bier-brouwen-Hopii

Creëer voortaan je eigen bierbrouwerij met HOPii!

Iedereen is vandaag de dag bierbrouwer, of probeert het in elk geval te spelen. Met meer dan 500 brouwerijen verspreid over heel Nederland (maar net iets meer in Noord-Brabant) is het ook niet zo raar dat mensen een graantje mee willen pikken. Om dat te verwezenlijken, kun je twee dingen doen. Je kunt je inschrijven bij de KvK en de mouwen in jouw eigen brouwerij opstropen, maar het kan ook veel eenvoudiger. Met de HOPii heb je in een handomdraai jouw eigen biertje op tafel staan.

Zelf bier brouwen

Op Kickstarter is de HOPii gelanceerd en wordt er druk gezocht naar investeerders om dit pareltje ook daadwerkelijk op de markt te brengen. De bedoeling van de HOPii is om een zak met ingrediënten en een fles met hop in het daarvoor bestemde compartiment te doen. Daarna heb je in luttele tellen jouw zelfgemaakte bier op tafel staan. Ideaal voor thuis, of op werk voor tijdens de vrijmibo!

Mocht dit product inderdaad op de markt komen (die kans is erg groot, er is al meer dan 300.000 dollar opgehaald), dan wordt de prijs hiervan geschat op minimaal 300 dollar.

https://www.kickstarter.com/projects/498363780/hopii-your-personal-micro-brewery?ref=video

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

2 comments

Comments are closed.