raul-real-madrid-legends

Real Madrid Legends tonen Galácticos-status met deze heerlijke goal!

Ze zijn iets ouder en grijzer geworden, het tempo ligt een tandje lager en sommigen hebben de sixpack voor een welvaartsbuikje ingeruild, maar de Real Madrid Legends lieten dit weekend zien dat ze nog altijd over een gezegende techniek beschikken. In een benefietduel tegen Arsenal toonden de Galácticos van vroeger hun klasse door met een prachtige aanval de score te openen.

Lees ook: welke omhaal is mooier: die van Bale of Ronaldo?

Na een vloeiende aanval, die via Júlio Baptista, Clarence Seedorf en Roberto Carlos gaat, weet Raúl (hierboven op oud beeld te zien) op heerlijke wijze binnen te koppen. Die beelden zijn uiteraard hieronder te zien.

Ook de andere doelpunten kunnen we jullie niet onthouden. Check hier dus de gelijkmaker van Luís Boa Morte en de winnende Real-treffer van Guti!

Real Madrid – Arsenal

Nu vrijwel alle Europese competities op hun gat liggen en ‘ze’ zich stilaan opmaken voor het WK voetbal in Rusland, is het tijd voor deze voormalige supersterren om hun kunsten te laten zien. Het gebeurt meer dan eens dat dit soort wedstrijden gespeeld worden. Clubs als Manchester United, FC Barcelona, Internazionale en Liverpool zorgen ervoor dat stadions afgeladen vol zitten, zodat ze op en top vermaakt worden door alle grote sterren van vroeger. Dat blijkt in dit duel maar weer eens door de opstellingen van beide teams:

Basiself Real Madrid Legends: Jerzy Dudek; Álvaro Arbeloa, Fernando Sanz, Francisco Pavón, Roberto Carlos; Xabi Alonso, Guti Hernández; Luís Figo, Júlio Baptista, Clarence Seedorf; Raúl.

Basiself Arsenal Legends: David Seaman; Lauren, Sol Campbell, Matthew Upson, Nigel Winterburn; Emmanuel Petit, Ray Parlour, Luís Boa Morte, Anders Limpar, Robert Pirès; Nicolas Anelka.

In aanloop naar het WK zijn er genoeg spelers van topkwaliteit die helaas thuis moeten blijven. Hadden zij mee kunnen doen met deze elftallen? Cesc Fàbregas en Karim Benzema wel! De andere grote namen die geen acte de présence geven zijn hier te bekijken.

Bron beeld: Flickr

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: