lego-movie-2-second-part-trailer

‘The LEGO Movie 2: The Second Part’-trailer haalt het kind in je naar boven!

Wat zijn we toch ook een stelletje grote kinderen. De nieuwe trailer van The LEGO Movie 2: The Second Part is zojuist uitgekomen en we vergeten direct alle zorgen in ons dagelijks leven en de complete wereldproblematiek. En geef ons eens ongelijk.

Lees ook: jongen uit Andorra bouwt kunstarm van LEGO

De eerste versie van Warner Bros. was al bij jong en oud een groot succes en ook de tweede versie belooft weer veel goeds. Zoals we inmiddels gewend zijn doen Chris Pratt (Jurassic World, Guardian Of The Galaxy) en Elizabeth Banks (The Hunger Games, Pitch Perfect) de voice-overs en brengen ze meer dan voldoende leven in deze film.

Trailers LEGO Movie

Voor degenen die niet bekend zijn met de eerste versie (die overigens wereldwijd meer dan 450 miljoen dollar opbracht), is hieronder de trailer van de eerste LEGO Movie:

Releasedatum LEGO Movie

In de trailer van The LEGO Movie: The Second Part was alleen te zien dat de releasedatum op februari 2019 is, maar wie op de website van het IMDb kijkt, ziet dat er (voorlopig) 8 februari genoteerd staat. Tot die tijd kijken we eerst nog naar alle blockbusters in de zomer en de aanstaande Robin Hood-film van komende herfst.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: